Treceți la conținutul principal

Am fost la munte... :((

In week-end am fost la munte, am asteptat toata saptamana trecuta sa merg.
Dar am ramas dezamagit, parca nu mai stim sa ne distram. Ne dam dupa colt cand vine vorba de facut gratarul, multi dintre noi au uitat spiritul de colegialitate si au invatat cum sa se fofileze. Daca ai un pic mai mult bun simt pleci mai obosit decat ai venit, pentru ca trebuie sa suplinesti lenea altora. La facut gratar ultimii dar la masa primii.

Am plecat mai nervos decat eram inainte sa ajung acolo. Dar asta este am mai bifat un week-end cu prietenii.

A, apropo am fost undeva pe valea Argesului la pensiunea Serbanoiu. Unde merg deja de vreo 3 ani.

Comentarii

Anonim a spus…
Cunosc sentimentul prea bine. In general rar avem prieteni . Culmea unor astfel de situatii este ca lumea te doreste acolo : ca doar prietenii la nevoie se cunosc; si normal ei sunt in cacat daca nu vine unul sau altul sa le dea de mancare.
Parerea mea ar fi ca trebuie sa eviti astfel de iesiri. Mai bine bei o bere pe balcon decat iesiri din astea bune la iarba verde.
Bafta!
Vania a spus…
E firesc să te fofilezi de la treabă, dar asta e valabil şi la şes...
Zamfir a spus…
Noi, adică eu şi Ulise, am fost la Cheile Turzii. Per pedes (un total de ceva bine peste 20 de km!) pentru că halicoptra ne este în reparaţie. Peste câteva zile, veţi vedea pe blogul meu o mulţime de poze din "voiajul" nostru!
Sebi a spus…
Zamfir, asteptam, oricum de apreciat faptul ca ati mers pe jos.
Zamfir a spus…
La noi e ceva normal: avem şase picioare (în total!). Continuaţi să treceţi din când în când pe blog şi vă voi bucura şi cu imaginile!
Bonus: un sfat prietenesc: ieşirea în natură nu se face pe drumurile asfaltate!
Sebi a spus…
Sa inteleg ca Ulise este un patruped: un caine sau un cal?
Daniela a spus…
off topic: te-am adaugat in blogroll.
Sebi a spus…
Done, Wild Cat
alisson a spus…
pare rau..dar cand vezi ca nu te simti bine, cand nu te simti integrat..sau nu simti ca te distrezi.. trebuie sa-i inveti si pe cei din jurul tau sa se distreze dupa stilul tau.. daca ei nu stiu..
Sebi a spus…
Cred ca este destul de greu sa mai educi oameni care s-au comportat asa toata viata.
skykery a spus…
Da, mi s-a intamplat si mie, cu cat mai multa lene cu atat mai bine, daca zici sa facem un gratar, nimeni nu are chef si mai rad si de tine, daia e bine sa ai prieteni care au si ceva in comun :P
Anonim a spus…
Cunosc si eu o situatie de genul acesta si am ajuns la concluzia ca mai bine este sa eviti astfel de iesiri...nu te enerveaza nimeni...nu ai impresia ca pici de fraier si poti sa-ti petreci timpul exact cum vrei tu.Si ca idee oricat de nervos esti tu ei oricum se simt bine...si oricat de suparat pleci ei oricum sunt binedispusi.
Zamfir de Turda a spus…
Pentru Sebi: Ulise este un câine ... blogger!
http://blogulise.wordpress.com/

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!