sâmbătă, 16 octombrie 2010

IRINA SARBU - WHEN JAZZ MEETS BRAZIL

Probabil va intrebati cine este Irina Sarbu. Pana acum cateva luni nici nu stiam ca exista. Totul a inceput cand, din greseala, am dat peste un concert de-al ei la TVR Cultural. Canta la Ateneul Roman, jazz si romante. Mi-a placut la nebunie si din ziua aia mi-am propus sa ajung la un concert de-al ei, orinde ar fi acesta.

Aseara am fost la restaurantul Le Theatre, la clubul Uniter si am ascultat un recital de zile mari al Irinei, acompaniata de Puiu Pascu la pian, Ciprian Parghel la bass si Tudor Parghel la tobe. Au fost melodii de jazz si bossa nova. Toti sunt niste profesionisti, iar domnul Puiu Pascu a aratat tuturor ca pianul este cel mai romantic instrument din lumea asta.

Cuvintele sunt greu de pus pe foaie pentru a exprima felul in care m-am simtit aseara. Muzica lor te face sa inchizi ochii si mintea sa zboare in toate colturile lumii. Oamenii care au fost aseara acolo se pot caracteriza intr-un singur cuvant : distinsi.


Iti poti inchipui arhicunoscuta melodie "Somewhere over the rainbow" cantata in ritmuri de bossa nova?

Pentru mine a fost o experienta unica si regret ca desi oamenii astia canta de ceva ani, eu acum i-am descoperit. Se spune ca jazz-ul este nobil si cred ca numai ascultand live acest gen de muzica iti vei da seama ca exact asa este.
Mai jos sunt postate cateva romante si cateva melodii de jazz.Felicitari acestor oameni pentru ca exista si creeaza fericire pentru suflete.

Web: IRINA SARBU

 by Cori

5 comentarii:

sectinio spunea...

salut, ai putea schimba linkul meu din www.sextinio.blogspot.com in www.sextinio.net?

Sebi spunea...

Am schimbat, dar vezi cam si o sectiune "Mail Me", care nu stiu cat de vizibila este.

Menestrel spunea...

Frumos :) Genul meu preferat de muzica este bossa nova :)Ar insemna "noul val". O ramura a jazz-ului care pur si simplu imbie libertatea muzicii cu ritmurile latine. Bravo lor pentru ce fac in patria manelelor si bravo voua ca ati luat parte la un spectacol de genul acesta :)

Corina spunea...

Astept urmatorul concert si poate mergem impreuna.

Anonim spunea...

I single-core AMD 2.8, 1 Gb Ramm and 1 GB video card and do not understand what his problem is when I get that image is loading and stays like that much and so well ... and if I try to get out of it with key "Windows" or "Alt + Tab" gives me error

SAB 2019

Anul acesta Salonul Auto București a fost foarte slab, au fost expuse mașini second hand. Incredibil as putea sa spun am ajuns la SAB sa v...