Treceți la conținutul principal

IRINA SARBU - WHEN JAZZ MEETS BRAZIL

Probabil va intrebati cine este Irina Sarbu. Pana acum cateva luni nici nu stiam ca exista. Totul a inceput cand, din greseala, am dat peste un concert de-al ei la TVR Cultural. Canta la Ateneul Roman, jazz si romante. Mi-a placut la nebunie si din ziua aia mi-am propus sa ajung la un concert de-al ei, orinde ar fi acesta.

Aseara am fost la restaurantul Le Theatre, la clubul Uniter si am ascultat un recital de zile mari al Irinei, acompaniata de Puiu Pascu la pian, Ciprian Parghel la bass si Tudor Parghel la tobe. Au fost melodii de jazz si bossa nova. Toti sunt niste profesionisti, iar domnul Puiu Pascu a aratat tuturor ca pianul este cel mai romantic instrument din lumea asta.

Cuvintele sunt greu de pus pe foaie pentru a exprima felul in care m-am simtit aseara. Muzica lor te face sa inchizi ochii si mintea sa zboare in toate colturile lumii. Oamenii care au fost aseara acolo se pot caracteriza intr-un singur cuvant : distinsi.


Iti poti inchipui arhicunoscuta melodie "Somewhere over the rainbow" cantata in ritmuri de bossa nova?

Pentru mine a fost o experienta unica si regret ca desi oamenii astia canta de ceva ani, eu acum i-am descoperit. Se spune ca jazz-ul este nobil si cred ca numai ascultand live acest gen de muzica iti vei da seama ca exact asa este.
Mai jos sunt postate cateva romante si cateva melodii de jazz.Felicitari acestor oameni pentru ca exista si creeaza fericire pentru suflete.

Web: IRINA SARBU

 by Cori

Comentarii

sextinio a spus…
salut, ai putea schimba linkul meu din www.sextinio.blogspot.com in www.sextinio.net?
Sebi a spus…
Am schimbat, dar vezi cam si o sectiune "Mail Me", care nu stiu cat de vizibila este.
Menestrel a spus…
Frumos :) Genul meu preferat de muzica este bossa nova :)Ar insemna "noul val". O ramura a jazz-ului care pur si simplu imbie libertatea muzicii cu ritmurile latine. Bravo lor pentru ce fac in patria manelelor si bravo voua ca ati luat parte la un spectacol de genul acesta :)
Corina a spus…
Astept urmatorul concert si poate mergem impreuna.
Anonim a spus…
I single-core AMD 2.8, 1 Gb Ramm and 1 GB video card and do not understand what his problem is when I get that image is loading and stays like that much and so well ... and if I try to get out of it with key "Windows" or "Alt + Tab" gives me error

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…