Treceți la conținutul principal

IRINA SARBU - WHEN JAZZ MEETS BRAZIL

Probabil va intrebati cine este Irina Sarbu. Pana acum cateva luni nici nu stiam ca exista. Totul a inceput cand, din greseala, am dat peste un concert de-al ei la TVR Cultural. Canta la Ateneul Roman, jazz si romante. Mi-a placut la nebunie si din ziua aia mi-am propus sa ajung la un concert de-al ei, orinde ar fi acesta.

Aseara am fost la restaurantul Le Theatre, la clubul Uniter si am ascultat un recital de zile mari al Irinei, acompaniata de Puiu Pascu la pian, Ciprian Parghel la bass si Tudor Parghel la tobe. Au fost melodii de jazz si bossa nova. Toti sunt niste profesionisti, iar domnul Puiu Pascu a aratat tuturor ca pianul este cel mai romantic instrument din lumea asta.

Cuvintele sunt greu de pus pe foaie pentru a exprima felul in care m-am simtit aseara. Muzica lor te face sa inchizi ochii si mintea sa zboare in toate colturile lumii. Oamenii care au fost aseara acolo se pot caracteriza intr-un singur cuvant : distinsi.


Iti poti inchipui arhicunoscuta melodie "Somewhere over the rainbow" cantata in ritmuri de bossa nova?

Pentru mine a fost o experienta unica si regret ca desi oamenii astia canta de ceva ani, eu acum i-am descoperit. Se spune ca jazz-ul este nobil si cred ca numai ascultand live acest gen de muzica iti vei da seama ca exact asa este.
Mai jos sunt postate cateva romante si cateva melodii de jazz.Felicitari acestor oameni pentru ca exista si creeaza fericire pentru suflete.

Web: IRINA SARBU

 by Cori

Comentarii

sextinio a spus…
salut, ai putea schimba linkul meu din www.sextinio.blogspot.com in www.sextinio.net?
Sebi a spus…
Am schimbat, dar vezi cam si o sectiune "Mail Me", care nu stiu cat de vizibila este.
Menestrel a spus…
Frumos :) Genul meu preferat de muzica este bossa nova :)Ar insemna "noul val". O ramura a jazz-ului care pur si simplu imbie libertatea muzicii cu ritmurile latine. Bravo lor pentru ce fac in patria manelelor si bravo voua ca ati luat parte la un spectacol de genul acesta :)
Corina a spus…
Astept urmatorul concert si poate mergem impreuna.
Anonim a spus…
I single-core AMD 2.8, 1 Gb Ramm and 1 GB video card and do not understand what his problem is when I get that image is loading and stays like that much and so well ... and if I try to get out of it with key "Windows" or "Alt + Tab" gives me error

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…