Treceți la conținutul principal

IRINA SARBU - WHEN JAZZ MEETS BRAZIL

Probabil va intrebati cine este Irina Sarbu. Pana acum cateva luni nici nu stiam ca exista. Totul a inceput cand, din greseala, am dat peste un concert de-al ei la TVR Cultural. Canta la Ateneul Roman, jazz si romante. Mi-a placut la nebunie si din ziua aia mi-am propus sa ajung la un concert de-al ei, orinde ar fi acesta.

Aseara am fost la restaurantul Le Theatre, la clubul Uniter si am ascultat un recital de zile mari al Irinei, acompaniata de Puiu Pascu la pian, Ciprian Parghel la bass si Tudor Parghel la tobe. Au fost melodii de jazz si bossa nova. Toti sunt niste profesionisti, iar domnul Puiu Pascu a aratat tuturor ca pianul este cel mai romantic instrument din lumea asta.

Cuvintele sunt greu de pus pe foaie pentru a exprima felul in care m-am simtit aseara. Muzica lor te face sa inchizi ochii si mintea sa zboare in toate colturile lumii. Oamenii care au fost aseara acolo se pot caracteriza intr-un singur cuvant : distinsi.






Iti poti inchipui arhicunoscuta melodie "Somewhere over the rainbow" cantata in ritmuri de bossa nova?

Pentru mine a fost o experienta unica si regret ca desi oamenii astia canta de ceva ani, eu acum i-am descoperit. Se spune ca jazz-ul este nobil si cred ca numai ascultand live acest gen de muzica iti vei da seama ca exact asa este.
Mai jos sunt postate cateva romante si cateva melodii de jazz.







Felicitari acestor oameni pentru ca exista si creeaza fericire pentru suflete.

Web: IRINA SARBU

 by Cori

Comentarii

sectinio a spus…
salut, ai putea schimba linkul meu din www.sextinio.blogspot.com in www.sextinio.net?
Sebi a spus…
Am schimbat, dar vezi cam si o sectiune "Mail Me", care nu stiu cat de vizibila este.
Menestrel a spus…
Frumos :) Genul meu preferat de muzica este bossa nova :)Ar insemna "noul val". O ramura a jazz-ului care pur si simplu imbie libertatea muzicii cu ritmurile latine. Bravo lor pentru ce fac in patria manelelor si bravo voua ca ati luat parte la un spectacol de genul acesta :)
Corina a spus…
Astept urmatorul concert si poate mergem impreuna.
Anonim a spus…
I single-core AMD 2.8, 1 Gb Ramm and 1 GB video card and do not understand what his problem is when I get that image is loading and stays like that much and so well ... and if I try to get out of it with key "Windows" or "Alt + Tab" gives me error

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!