Treceți la conținutul principal

Teatru de Revista Constantin Tanase

"Noi"
 
Am fost joi seara la Teatrul de Revista Constantin Tanase. S-a jucat piesa "NOI". Pana aici nimic interesant. Recomand tuturor aceasta piesa de teatru, pentru a ne aduce aminte ca in viata altele sunt valorile, valori pe care se pare le-am pierdut o data cu, conectarea la viata banala de zi cu zi. Este o piesa jucata de niste tineri, si tocmai asta face ca impactul sa fie extraordinar de puternic. Sunt puse in scena diferite momente din cotidian si modul in care oamenii reactioneaza. Pe parcusul piesei au si niste scenete prin care iti arata ceea ce conteaza cu adevarat, cum traim si cum ar trebui sa traim.
Dupa ce am plecat de acolo, mi-am pus cateva intrebari si nu stiu daca am avut un raspuns la ele. Culmea este ca, desi, teoretic stim ca lumea asta ne fura viata cu tot cu bucurii si suparari, practic nu facem nimic ca sa evadam.
Prietenii ii intalnesti pe net, hainele ti le cumperi de pe site-uri, sportul se rezuma la un joc pe net, timpul pentru mancare e limitat si nu ai timp sau chef sa soti doua vorbe cu cel de langa tine, dragostea e pe net. Suntem niste marionete.
Ca impresie artistica, din punctul meu de vedere, nu exceleaza. Dar sunt tineri si au tot timpul sa invete.
Merita vazuta piesa!!!! Poate pentru doua ore iti dai seama ca esti om.
 
by Cori

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…