Teatru de Revista Constantin Tanase

"Noi"
 
Am fost joi seara la Teatrul de Revista Constantin Tanase. S-a jucat piesa "NOI". Pana aici nimic interesant. Recomand tuturor aceasta piesa de teatru, pentru a ne aduce aminte ca in viata altele sunt valorile, valori pe care se pare le-am pierdut o data cu, conectarea la viata banala de zi cu zi. Este o piesa jucata de niste tineri, si tocmai asta face ca impactul sa fie extraordinar de puternic. Sunt puse in scena diferite momente din cotidian si modul in care oamenii reactioneaza. Pe parcusul piesei au si niste scenete prin care iti arata ceea ce conteaza cu adevarat, cum traim si cum ar trebui sa traim.
Dupa ce am plecat de acolo, mi-am pus cateva intrebari si nu stiu daca am avut un raspuns la ele. Culmea este ca, desi, teoretic stim ca lumea asta ne fura viata cu tot cu bucurii si suparari, practic nu facem nimic ca sa evadam.
Prietenii ii intalnesti pe net, hainele ti le cumperi de pe site-uri, sportul se rezuma la un joc pe net, timpul pentru mancare e limitat si nu ai timp sau chef sa soti doua vorbe cu cel de langa tine, dragostea e pe net. Suntem niste marionete.
Ca impresie artistica, din punctul meu de vedere, nu exceleaza. Dar sunt tineri si au tot timpul sa invete.
Merita vazuta piesa!!!! Poate pentru doua ore iti dai seama ca esti om.
 
by Cori

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World