Noul Windows

Windows 7

Desprea asta este vorba. Cei de la Microsoft au scos dupa parerea mea un urmas demn al Windows-ul XP. Pentru ca de Vista nu cred ca merita sa amintim. Un sistem prea imbuibat cu tot felul de functionalitati inutile, care faceau doar sa-ti manance din viteza de lucru a calculatorului.

Cei drept inca nu pot sa spun ca 7 este mai bun ca XP-ul. Zic asta pentru ca Windows 7 vine cu o serie de functionalitati noi, sau mai bine zis mult prea noi si diferite de XP, functionalitati cu care inca nu sunt obisnuit. Dar cum am instalat acest sistem de operare ... o sa vad si cred ca o sa-si arate utilitatea. Ce ma impresionat este  player-ul care este foarte performant si scote untul din placa de sunet. Interfata grafica este  mult imbunatatita si la fel scoate untul dar din placa video si procesor. Ce nu mi-a placut este faptul ca nu mi-a recunoscut placa de baza si a trebuit sa caut drivere de Windows 7 de la o placa de baza din aceiasi serie cu a mea. Dar dupa ce am destelenit locul am reusit sa fac un sistem stabil. Acelasi lucru l-am incercat si cu Vista la momentul lansarii dar l-am dezinstalat la cateva zile, pentru ca nu merita efortul. Eu personal cred ca Windows 7 va inlocuii usor usor XP-ul si va devenii cel mai placut sistem de operare de la Microsoft.

Comentarii

Inca1 a spus…
pe o scara de la 1 la 10 cat i-ai da lui w7? ca din ce ai zis in articol sunt tentat sa-l pun si eu sus:)
Sebi a spus…
Pai eu il recomand, si as da nota 8. Dar cu cu observatia sa ai rabdare cateva zile pana il pui la punct si eventual pana te obisnuiesti cu el. O sa mai treaca ceva timp pana producatorii de echipamente or sa se dezmeticeasca si or sa faca drivere asta ca sa poti spune ca folosesti tot ce poate da PC-ul tau pe W7. In rest cum am zis 8.
PauLyK a spus…
>>Salut!<<
Te-ar interesa un schimb de linkuri/link exchange/banner exchange ??
Intră aici şi lasă un comentariu:
http://thepaulyk.toateblogurile.ro/link-banner-exchange/
info-delta.ro a spus…
Sincer nu am testat W7. Am de gand dupa ce fac ceva curatenie prin "debaraua" lui XP. Oricum am auzit numai lucruri bune pana acuma despre W7.
Inscriptie a spus…
AM fost si eu aproape in weekend sa trec pe Windows 7. Mai astept putin sa vad cum merge la tine :) si apoi mai vedem. Personal singura problema pe care am avut o cu Vista a fost la imprimanta si la softul de printare pe CD, in rest s-a comportat bine. Stiu ca a fost perceput ca un esec pentru Windows dar in era pirateriei si pe fondul unui XP foarte capabil va fi greu si pentru W7 sa se impuna. Probabil ca usor usor va fi impus si nu neaparat adoptat de utilizatori.
Alex a spus…
Cand scoti pe cinva din lista nu e frumos sa si anunti ?
Sebi a spus…
Eu nu gasesc link-ul meu pe site-ul tau, nu inteleg care ar fi problema. Sau cine stie ce... s-a intamplat.

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?