Treceți la conținutul principal

Noul Windows

Windows 7

Desprea asta este vorba. Cei de la Microsoft au scos dupa parerea mea un urmas demn al Windows-ul XP. Pentru ca de Vista nu cred ca merita sa amintim. Un sistem prea imbuibat cu tot felul de functionalitati inutile, care faceau doar sa-ti manance din viteza de lucru a calculatorului.

Cei drept inca nu pot sa spun ca 7 este mai bun ca XP-ul. Zic asta pentru ca Windows 7 vine cu o serie de functionalitati noi, sau mai bine zis mult prea noi si diferite de XP, functionalitati cu care inca nu sunt obisnuit. Dar cum am instalat acest sistem de operare ... o sa vad si cred ca o sa-si arate utilitatea. Ce ma impresionat este  player-ul care este foarte performant si scote untul din placa de sunet. Interfata grafica este  mult imbunatatita si la fel scoate untul dar din placa video si procesor. Ce nu mi-a placut este faptul ca nu mi-a recunoscut placa de baza si a trebuit sa caut drivere de Windows 7 de la o placa de baza din aceiasi serie cu a mea. Dar dupa ce am destelenit locul am reusit sa fac un sistem stabil. Acelasi lucru l-am incercat si cu Vista la momentul lansarii dar l-am dezinstalat la cateva zile, pentru ca nu merita efortul. Eu personal cred ca Windows 7 va inlocuii usor usor XP-ul si va devenii cel mai placut sistem de operare de la Microsoft.

Comentarii

Inca1 a spus…
pe o scara de la 1 la 10 cat i-ai da lui w7? ca din ce ai zis in articol sunt tentat sa-l pun si eu sus:)
Sebi a spus…
Pai eu il recomand, si as da nota 8. Dar cu cu observatia sa ai rabdare cateva zile pana il pui la punct si eventual pana te obisnuiesti cu el. O sa mai treaca ceva timp pana producatorii de echipamente or sa se dezmeticeasca si or sa faca drivere asta ca sa poti spune ca folosesti tot ce poate da PC-ul tau pe W7. In rest cum am zis 8.
info-delta.ro a spus…
Sincer nu am testat W7. Am de gand dupa ce fac ceva curatenie prin "debaraua" lui XP. Oricum am auzit numai lucruri bune pana acuma despre W7.
Inscriptie a spus…
AM fost si eu aproape in weekend sa trec pe Windows 7. Mai astept putin sa vad cum merge la tine :) si apoi mai vedem. Personal singura problema pe care am avut o cu Vista a fost la imprimanta si la softul de printare pe CD, in rest s-a comportat bine. Stiu ca a fost perceput ca un esec pentru Windows dar in era pirateriei si pe fondul unui XP foarte capabil va fi greu si pentru W7 sa se impuna. Probabil ca usor usor va fi impus si nu neaparat adoptat de utilizatori.
Alex a spus…
Cand scoti pe cinva din lista nu e frumos sa si anunti ?
Sebi a spus…
Eu nu gasesc link-ul meu pe site-ul tau, nu inteleg care ar fi problema. Sau cine stie ce... s-a intamplat.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!