Treceți la conținutul principal

RELAX

O constatare tampita: de ce atata invesunare, de suntem atat de convinsi ca cea ce spunem si cea ce facem este bine si ca merita de fiecare data sa ne sustinem actiunile. Parca sunt satul de atata inversunare, ambitii si concurenta intre oameni.

RELAX        RELAX          RELAX         RELAX          RELAX       :))
Am ramas surprins sa gasesc un blog: cemicaelumea  cu articole scrise cu o prospetime pe care nu o prea o intalnesti. Ma bucur ca macar unii dintre noi nu au uitat adevaratele valori ale vietii si ca pot sa-si exprime ideiile intr-un mod placut astfel incat te bucuri ca ai dat peste ei. Bravo Lulu. Nu te cunosc dar imi place cum scri. Este destul de greu sa gasesti un blog bun de citit. Se pare ca inca directoarele de bloguri nu au ajuns la nivelul in care sa sorteze blogurile astfel incat sa gasesti cu usurinta cea ce ti se potriveste.
Stop si ...
Uite si un post de radio bun FRESH RADIO.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…