Treceți la conținutul principal

NFS SHIFT

Dupa cum ne-a obisnuit, EA Games, a mai scos pe piata inca un NFS. Am jucat acesta editia a jocului cu aceasi pofta cu care le-am jucat pe celelalte din trecut. Dar usor usor, banii isi arata fata si in acest joc. Am ramas uimit de numarul mare al reclamelor din lumea reala insirate pe bannerele din joc. Ce ma enervat cel mai mult este faptul ca a trebuit sa joc asa cum dorec cei de la EA Games, adica cu ce masini doresc ei: aici ma refer la nenumaratele curse din joc in care nu poti sa intri daca nu ai o masina a unei anumite marci. In editiile trecute mi-am upgradat o masina cu care in general terminam toate cursele - un Lamborghini Murcielago. E aici, nu mai merge, trebuie sa-ti cumpari cel putin 4-5 masini ca sa poti termina jocul.

Asa ca, trebuie sa-ti cumperi cel putin un: BMW, Lamborghini, Porsche, Aston, Audi - se pare ca aceste firme au cotizat mai mult la bugetul jocului. La fel ca si in seriile din ultimii ani Ferrari nu este prezenta. Dupa parerea mea jocul este prea scurt. Se pare ca a ajuns momentul in care trebuie sa cumparam jocurile ca sa le putem juca online, ca altfel jucam cateva curse si GAME OVER.

Comentarii

Ciupanezul a spus…
Asa va fi in viitor. Online se vor juca toate. Insa conexiunile de net din Romania, lasa de dorit ... si asta e. Ramanem in urma cu informatiile.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…