luni, 19 octombrie 2009

NFS SHIFT

Dupa cum ne-a obisnuit, EA Games, a mai scos pe piata inca un NFS. Am jucat acesta editia a jocului cu aceasi pofta cu care le-am jucat pe celelalte din trecut. Dar usor usor, banii isi arata fata si in acest joc. Am ramas uimit de numarul mare al reclamelor din lumea reala insirate pe bannerele din joc. Ce ma enervat cel mai mult este faptul ca a trebuit sa joc asa cum dorec cei de la EA Games, adica cu ce masini doresc ei: aici ma refer la nenumaratele curse din joc in care nu poti sa intri daca nu ai o masina a unei anumite marci. In editiile trecute mi-am upgradat o masina cu care in general terminam toate cursele - un Lamborghini Murcielago. E aici, nu mai merge, trebuie sa-ti cumpari cel putin 4-5 masini ca sa poti termina jocul.

Asa ca, trebuie sa-ti cumperi cel putin un: BMW, Lamborghini, Porsche, Aston, Audi - se pare ca aceste firme au cotizat mai mult la bugetul jocului. La fel ca si in seriile din ultimii ani Ferrari nu este prezenta. Dupa parerea mea jocul este prea scurt. Se pare ca a ajuns momentul in care trebuie sa cumparam jocurile ca sa le putem juca online, ca altfel jucam cateva curse si GAME OVER.

Un comentariu:

Ciupanezul spunea...

Asa va fi in viitor. Online se vor juca toate. Insa conexiunile de net din Romania, lasa de dorit ... si asta e. Ramanem in urma cu informatiile.

SAB 2019

Anul acesta Salonul Auto București a fost foarte slab, au fost expuse mașini second hand. Incredibil as putea sa spun am ajuns la SAB sa v...