miercuri, 14 octombrie 2009

TOP 300 CAPITAL

De ce se fac aceste topuri. Pe cine intereseaza cu cat i-a crescut averea lui Tiriac. Nu cred ca incalzeste pe nimeni faptul ca sti sau nu cat are Tiriac in cont. Platesc milionarii sa apara in astfel de topuri? (Cu siguranta platesc ceva baietii - aia - care s-au trezit milionari peste noapte - prin cine stie ce inginerie financiara)

Sau, acest top, a aparut din dorinta romanului de a sti cat de bogat este vecinul, a mai crescut contul sau nu ? - este treaba aia cu capra.

Mi se pare acest top: o ironie la situatia de astazi din Romania.
Tipic romanesc, ne intereseaza aceste maruntisuri. Nu se mai plictisesc sa-l tot publice in fiecare an.

4 comentarii:

info-delta.ro spunea...

Sincer nu m-a interesat niciodata si nici acuma, care, ce, cum, cine este cel mai cel dintre cei mai cei. Pe mine ma intereseaza ce este in "buzunarul" familiei si atat. Cred ca este vorba acea mandrie a lor de a arata si celorlalti cat de buni sunt ei in afaceri. La inceputurile clasamentelor facute de catre Forbes, cei care apareau in clasament erau oarecum suparati ca cineva le analizeaza si publica averile. Apoi, se imbulzeau care mai de care sa dea tot ca sa apara in top. Probabil ca acelasi lucru se intampla si la noi... de ce nu?

Corina spunea...

Fac aceste clasamente pentru ca se cumpara. Nu sunt prosti sa scoata "un manual" de genul asta, daca nu ar fi vanzari. In concluzie, majoritatea romanilor sunt morti dupa cancanuri si barfe de doi lei. Asa se explica succesul unor emisiuni penale.

Sebi spunea...

Ar putea avea si o alta utilitate - > fetitele din Dorobanti or sa stie mult mai bine dupa cine sa alerge.

Corina spunea...

Asta intra in pachetul de servicii

SAB 2019

Anul acesta Salonul Auto București a fost foarte slab, au fost expuse mașini second hand. Incredibil as putea sa spun am ajuns la SAB sa v...