Treceți la conținutul principal

TOP 300 CAPITAL

De ce se fac aceste topuri. Pe cine intereseaza cu cat i-a crescut averea lui Tiriac. Nu cred ca incalzeste pe nimeni faptul ca sti sau nu cat are Tiriac in cont. Platesc milionarii sa apara in astfel de topuri? (Cu siguranta platesc ceva baietii - aia - care s-au trezit milionari peste noapte - prin cine stie ce inginerie financiara)

Sau, acest top, a aparut din dorinta romanului de a sti cat de bogat este vecinul, a mai crescut contul sau nu ? - este treaba aia cu capra.

Mi se pare acest top: o ironie la situatia de astazi din Romania.
Tipic romanesc, ne intereseaza aceste maruntisuri. Nu se mai plictisesc sa-l tot publice in fiecare an.

Comentarii

info-delta.ro a spus…
Sincer nu m-a interesat niciodata si nici acuma, care, ce, cum, cine este cel mai cel dintre cei mai cei. Pe mine ma intereseaza ce este in "buzunarul" familiei si atat. Cred ca este vorba acea mandrie a lor de a arata si celorlalti cat de buni sunt ei in afaceri. La inceputurile clasamentelor facute de catre Forbes, cei care apareau in clasament erau oarecum suparati ca cineva le analizeaza si publica averile. Apoi, se imbulzeau care mai de care sa dea tot ca sa apara in top. Probabil ca acelasi lucru se intampla si la noi... de ce nu?
Corina a spus…
Fac aceste clasamente pentru ca se cumpara. Nu sunt prosti sa scoata "un manual" de genul asta, daca nu ar fi vanzari. In concluzie, majoritatea romanilor sunt morti dupa cancanuri si barfe de doi lei. Asa se explica succesul unor emisiuni penale.
Sebi a spus…
Ar putea avea si o alta utilitate - > fetitele din Dorobanti or sa stie mult mai bine dupa cine sa alerge.
Corina a spus…
Asta intra in pachetul de servicii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…