Treceți la conținutul principal

Romanian Music Awards 2009 - Craiova SHOW :))

Banii nu au culoare Romanian Music Awards 2009 se desfasoara la Craiova. Chiar nu inteleg de ce se desfasoara la Craiova - ce ? nu au avut clienti in Bucuresti anul trecut.

Chiar nu cunosc orasul dar din zvonistica pare plin de interlopi si de romi. De ce Craiova - poate sa ne amintim ca exista si olteni pe lumea asta. La Craiova pentru ca este un oras plin de frumos si cu oameni primitori gen Mititelu. Chiar imi imaginez cum o sa fie: Mitetelul in primul rand cu ceva chelbosi grasi in primul rand. Si pe tot parcursul spectacolului or sa vorbeasca la celular.

Marketing-ul nu are margini si nebanuite ii sunt caile.

Dar cum spuneam:
" BANII NU ARE CULOARE "
si
" INIMELE MELE BATE PENTRU TU "

Comentarii

Anonim a spus…
:)) asta e umor negru deja :))
faina opinie.
dar ma gandesc ca nu trebuie sa ne luam doar din auzite, poate are si craiova secretele ei ;)) si trebuie doar sa le vedem si noi. nici eu n-am fost acolo pana acum ;))
sau altfel: la cum arata industria muzicala din romania, poate la craiova era cea mai potrivita locatie :D
Unknown a spus…
nu e frumos ce spui tu aici, Craiova e un oras frumos iar interlopii nu i-am vazut deloc desi stau de vreo 6 ani in Craiova, chill down ,media e prea inventiva!
Sebi a spus…
Posibil sa ai dreptate, dar asta e imaginea Craiovei , imagine perceputa de foarte multi. Fiecare padure are uscaturile ei.
Anonim a spus…
bahhhh ten plm daca detesti craiova taci macar nu sti ce distratie e pe aici voi habar nu aveti eu sunt din timisoara si spun despre craiova ca este un orash model
alisson a spus…
din cate stiu eu ca evenimentul se desfasoara in fiecare an in alt si alt oras. Prin urmare a venit si randul Olteniei. Nu tot ce se vorbeste despre unul si altul se mananca :|

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!