Romanian Music Awards 2009 - Craiova SHOW :))

Banii nu au culoare Romanian Music Awards 2009 se desfasoara la Craiova. Chiar nu inteleg de ce se desfasoara la Craiova - ce ? nu au avut clienti in Bucuresti anul trecut.

Chiar nu cunosc orasul dar din zvonistica pare plin de interlopi si de romi. De ce Craiova - poate sa ne amintim ca exista si olteni pe lumea asta. La Craiova pentru ca este un oras plin de frumos si cu oameni primitori gen Mititelu. Chiar imi imaginez cum o sa fie: Mitetelul in primul rand cu ceva chelbosi grasi in primul rand. Si pe tot parcursul spectacolului or sa vorbeasca la celular.

Marketing-ul nu are margini si nebanuite ii sunt caile.

Dar cum spuneam:
" BANII NU ARE CULOARE "
si
" INIMELE MELE BATE PENTRU TU "

Comentarii

camelia13capitanu a spus…
:)) asta e umor negru deja :))
faina opinie.
dar ma gandesc ca nu trebuie sa ne luam doar din auzite, poate are si craiova secretele ei ;)) si trebuie doar sa le vedem si noi. nici eu n-am fost acolo pana acum ;))
sau altfel: la cum arata industria muzicala din romania, poate la craiova era cea mai potrivita locatie :D
ZaNGaMaN a spus…
nu e frumos ce spui tu aici, Craiova e un oras frumos iar interlopii nu i-am vazut deloc desi stau de vreo 6 ani in Craiova, chill down ,media e prea inventiva!
Sebi a spus…
Posibil sa ai dreptate, dar asta e imaginea Craiovei , imagine perceputa de foarte multi. Fiecare padure are uscaturile ei.
Anonim a spus…
bahhhh ten plm daca detesti craiova taci macar nu sti ce distratie e pe aici voi habar nu aveti eu sunt din timisoara si spun despre craiova ca este un orash model
alisson a spus…
din cate stiu eu ca evenimentul se desfasoara in fiecare an in alt si alt oras. Prin urmare a venit si randul Olteniei. Nu tot ce se vorbeste despre unul si altul se mananca :|

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?