Treceți la conținutul principal

Romanian Music Awards 2009 - Craiova SHOW :))

Banii nu au culoare Romanian Music Awards 2009 se desfasoara la Craiova. Chiar nu inteleg de ce se desfasoara la Craiova - ce ? nu au avut clienti in Bucuresti anul trecut.

Chiar nu cunosc orasul dar din zvonistica pare plin de interlopi si de romi. De ce Craiova - poate sa ne amintim ca exista si olteni pe lumea asta. La Craiova pentru ca este un oras plin de frumos si cu oameni primitori gen Mititelu. Chiar imi imaginez cum o sa fie: Mitetelul in primul rand cu ceva chelbosi grasi in primul rand. Si pe tot parcursul spectacolului or sa vorbeasca la celular.

Marketing-ul nu are margini si nebanuite ii sunt caile.

Dar cum spuneam:
" BANII NU ARE CULOARE "
si
" INIMELE MELE BATE PENTRU TU "

Comentarii

Anonim a spus…
:)) asta e umor negru deja :))
faina opinie.
dar ma gandesc ca nu trebuie sa ne luam doar din auzite, poate are si craiova secretele ei ;)) si trebuie doar sa le vedem si noi. nici eu n-am fost acolo pana acum ;))
sau altfel: la cum arata industria muzicala din romania, poate la craiova era cea mai potrivita locatie :D
ZaNGaMaN a spus…
nu e frumos ce spui tu aici, Craiova e un oras frumos iar interlopii nu i-am vazut deloc desi stau de vreo 6 ani in Craiova, chill down ,media e prea inventiva!
Sebi a spus…
Posibil sa ai dreptate, dar asta e imaginea Craiovei , imagine perceputa de foarte multi. Fiecare padure are uscaturile ei.
Anonim a spus…
bahhhh ten plm daca detesti craiova taci macar nu sti ce distratie e pe aici voi habar nu aveti eu sunt din timisoara si spun despre craiova ca este un orash model
alisson a spus…
din cate stiu eu ca evenimentul se desfasoara in fiecare an in alt si alt oras. Prin urmare a venit si randul Olteniei. Nu tot ce se vorbeste despre unul si altul se mananca :|

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…