Treceți la conținutul principal

EURO TURISM

Lucrez impreuna cu un prieten la un site de turism.
Un site care vrea sa vina in ajutorul celor care vor sa plece departe de oras si care cauta informatii pertinente despre locurile pe care vor sa-le viziteze.

Am rugamintea daca puteti sa aruncati o privire si sa-mi spuneti parerea.

Ce are bun?
Ce are prost?

Ce este prost ne-ar interesa mai mult. :))

Aveti linkul aici : www.euro-turism.ro

Ne-ar ajuta foarte mult, o parere, asta daca aveti timp.

Multumesc anticipat.

Comentarii

str82no1 a spus…
Salut, parerea mea per ansamblu e buna. Adica siteul chiar cuprinde informatii bine organizate. Felicitari!

Dar am si ceva de comentat, normal :p. Titlurile unor locuri de cazare, situate in chenare, undeva la mijlocul pagini (ex: Pensiunea Carmena – Baile Felix Bihor) sunt scrise cu o culoare mult prea deschisa. Si la a:hover devin albe ca si fundalul, nu se mai poate citi nimic. Cam atat am eu de obiectat.
InfoDeltaRo a spus…
Salut.In ansamblu este ok, cu aceeasi mentiune ca a lui str82no1.In plus Top 10 Web Hosting (2009) este scris la fel cu un font prea deschis.
Mai este ceva: http://www.euro-turism.ro/category/cazare/ aici apare cautare de 4 ori.(de fapt linkul este un exemplu). In rest, este ok, bine structurat. Mult succes!
Info-delta.ro a spus…
Revin cu observatia la culoarea de font. M-am uitat mai bine si am descoperit "COLOR SCHEMES". Setand de acolo alta schema de culori caracterele cu pricina devin vizibile. Poate setati default o alta schema de culori ca sa fie mai vizibile caracterele cu pricina, default.
Corina a spus…
Nu-mi place cum e structurata informatia. Adica: Accesez categoria "munte" si apar toate cabanele postate de voi, una dupa alta. Cred ca ar trebui bagate si ele intr-o categorie. De exemplu: "cabane in Apuseni". Eu stiu, ceva de tipul asta.
Anddrey a spus…
in mare e bunicel :D
dar a-ti putea sa schimbati thema si chestia aia care se tot schimba e putin rau plasata.Cred ca ar fi mai bine daca ar fi sus de tot, fara nimic deasupra
Sebi a spus…
Multumesc pentru comentarii.

Fiecare dintre voi ne-au aratat ceva ce nu stiam.
Portocaliu ala din tema face invizibil denumirea articolelor. Din schema de sus de culoare, noi, aveam ales total alta culoare, si care ramane default pe calculatorul fiecarui vizitator. O sa scoatem portocaliul si o sa incercam ceva pe albastru.
Acum, trebuie sa fie bine, s-au facut modificarile.

Inca, o data, MULTUMESC!

Si, daca mai sunt idei, le asteptam.
john_average a spus…
Conceptia e foarte buna. O singura obiectie - e facut pe platforma wordpress, si asta mai incolo o sa deranjeze!
Sebi a spus…
John, de ce sa fie deranjata platforma Wordpress, cel putin noi pana acum am gasit numai avantaje. Dar, daca stii ceva zi si noua :)
info-delta.ro a spus…
Un exemplu de platforma free care s-ar preta la a gestiona ok un asemenea proiect ar fi joomla. Wordpress se updateaza in permanenta, uneori template-ul (tema) folosit nu mai raspunde bine pe noua versiune de wordpress.
Sebi a spus…
Da am intrat la Joomla pe site, este o solutie care o sa o luam in calcul in momentul in care Wordpress nu ne mai ajuta.
Filmotor a spus…
Mda, e bun site-ul :)

Apropo, pe blogul meu vei găsi câteva poze proaspăt făcute in Insula Thassos(lângă Grecia).

Să auzim de bine !

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!