Treceți la conținutul principal

EURO TURISM

Lucrez impreuna cu un prieten la un site de turism.
Un site care vrea sa vina in ajutorul celor care vor sa plece departe de oras si care cauta informatii pertinente despre locurile pe care vor sa-le viziteze.

Am rugamintea daca puteti sa aruncati o privire si sa-mi spuneti parerea.

Ce are bun?
Ce are prost?

Ce este prost ne-ar interesa mai mult. :))

Aveti linkul aici : www.euro-turism.ro

Ne-ar ajuta foarte mult, o parere, asta daca aveti timp.

Multumesc anticipat.

Comentarii

str82no1 a spus…
Salut, parerea mea per ansamblu e buna. Adica siteul chiar cuprinde informatii bine organizate. Felicitari!

Dar am si ceva de comentat, normal :p. Titlurile unor locuri de cazare, situate in chenare, undeva la mijlocul pagini (ex: Pensiunea Carmena – Baile Felix Bihor) sunt scrise cu o culoare mult prea deschisa. Si la a:hover devin albe ca si fundalul, nu se mai poate citi nimic. Cam atat am eu de obiectat.
Info a spus…
Salut.In ansamblu este ok, cu aceeasi mentiune ca a lui str82no1.In plus Top 10 Web Hosting (2009) este scris la fel cu un font prea deschis.
Mai este ceva: http://www.euro-turism.ro/category/cazare/ aici apare cautare de 4 ori.(de fapt linkul este un exemplu). In rest, este ok, bine structurat. Mult succes!
Info-delta.ro a spus…
Revin cu observatia la culoarea de font. M-am uitat mai bine si am descoperit "COLOR SCHEMES". Setand de acolo alta schema de culori caracterele cu pricina devin vizibile. Poate setati default o alta schema de culori ca sa fie mai vizibile caracterele cu pricina, default.
Corina a spus…
Nu-mi place cum e structurata informatia. Adica: Accesez categoria "munte" si apar toate cabanele postate de voi, una dupa alta. Cred ca ar trebui bagate si ele intr-o categorie. De exemplu: "cabane in Apuseni". Eu stiu, ceva de tipul asta.
Anddrey a spus…
in mare e bunicel :D
dar a-ti putea sa schimbati thema si chestia aia care se tot schimba e putin rau plasata.Cred ca ar fi mai bine daca ar fi sus de tot, fara nimic deasupra
Sebi a spus…
Multumesc pentru comentarii.

Fiecare dintre voi ne-au aratat ceva ce nu stiam.
Portocaliu ala din tema face invizibil denumirea articolelor. Din schema de sus de culoare, noi, aveam ales total alta culoare, si care ramane default pe calculatorul fiecarui vizitator. O sa scoatem portocaliul si o sa incercam ceva pe albastru.
Acum, trebuie sa fie bine, s-au facut modificarile.

Inca, o data, MULTUMESC!

Si, daca mai sunt idei, le asteptam.
john_average a spus…
Conceptia e foarte buna. O singura obiectie - e facut pe platforma wordpress, si asta mai incolo o sa deranjeze!
Sebi a spus…
John, de ce sa fie deranjata platforma Wordpress, cel putin noi pana acum am gasit numai avantaje. Dar, daca stii ceva zi si noua :)
info-delta.ro a spus…
Un exemplu de platforma free care s-ar preta la a gestiona ok un asemenea proiect ar fi joomla. Wordpress se updateaza in permanenta, uneori template-ul (tema) folosit nu mai raspunde bine pe noua versiune de wordpress.
Sebi a spus…
Da am intrat la Joomla pe site, este o solutie care o sa o luam in calcul in momentul in care Wordpress nu ne mai ajuta.
Filmotor a spus…
Mda, e bun site-ul :)

Apropo, pe blogul meu vei găsi câteva poze proaspăt făcute in Insula Thassos(lângă Grecia).

Să auzim de bine !

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…