Treceți la conținutul principal

EURO TURISM

Lucrez impreuna cu un prieten la un site de turism.
Un site care vrea sa vina in ajutorul celor care vor sa plece departe de oras si care cauta informatii pertinente despre locurile pe care vor sa-le viziteze.

Am rugamintea daca puteti sa aruncati o privire si sa-mi spuneti parerea.

Ce are bun?
Ce are prost?

Ce este prost ne-ar interesa mai mult. :))

Aveti linkul aici : www.euro-turism.ro

Ne-ar ajuta foarte mult, o parere, asta daca aveti timp.

Multumesc anticipat.

Comentarii

str82no1 a spus…
Salut, parerea mea per ansamblu e buna. Adica siteul chiar cuprinde informatii bine organizate. Felicitari!

Dar am si ceva de comentat, normal :p. Titlurile unor locuri de cazare, situate in chenare, undeva la mijlocul pagini (ex: Pensiunea Carmena – Baile Felix Bihor) sunt scrise cu o culoare mult prea deschisa. Si la a:hover devin albe ca si fundalul, nu se mai poate citi nimic. Cam atat am eu de obiectat.
Info a spus…
Salut.In ansamblu este ok, cu aceeasi mentiune ca a lui str82no1.In plus Top 10 Web Hosting (2009) este scris la fel cu un font prea deschis.
Mai este ceva: http://www.euro-turism.ro/category/cazare/ aici apare cautare de 4 ori.(de fapt linkul este un exemplu). In rest, este ok, bine structurat. Mult succes!
Info-delta.ro a spus…
Revin cu observatia la culoarea de font. M-am uitat mai bine si am descoperit "COLOR SCHEMES". Setand de acolo alta schema de culori caracterele cu pricina devin vizibile. Poate setati default o alta schema de culori ca sa fie mai vizibile caracterele cu pricina, default.
Corina a spus…
Nu-mi place cum e structurata informatia. Adica: Accesez categoria "munte" si apar toate cabanele postate de voi, una dupa alta. Cred ca ar trebui bagate si ele intr-o categorie. De exemplu: "cabane in Apuseni". Eu stiu, ceva de tipul asta.
Anddrey a spus…
in mare e bunicel :D
dar a-ti putea sa schimbati thema si chestia aia care se tot schimba e putin rau plasata.Cred ca ar fi mai bine daca ar fi sus de tot, fara nimic deasupra
Sebi a spus…
Multumesc pentru comentarii.

Fiecare dintre voi ne-au aratat ceva ce nu stiam.
Portocaliu ala din tema face invizibil denumirea articolelor. Din schema de sus de culoare, noi, aveam ales total alta culoare, si care ramane default pe calculatorul fiecarui vizitator. O sa scoatem portocaliul si o sa incercam ceva pe albastru.
Acum, trebuie sa fie bine, s-au facut modificarile.

Inca, o data, MULTUMESC!

Si, daca mai sunt idei, le asteptam.
john_average a spus…
Conceptia e foarte buna. O singura obiectie - e facut pe platforma wordpress, si asta mai incolo o sa deranjeze!
Sebi a spus…
John, de ce sa fie deranjata platforma Wordpress, cel putin noi pana acum am gasit numai avantaje. Dar, daca stii ceva zi si noua :)
info-delta.ro a spus…
Un exemplu de platforma free care s-ar preta la a gestiona ok un asemenea proiect ar fi joomla. Wordpress se updateaza in permanenta, uneori template-ul (tema) folosit nu mai raspunde bine pe noua versiune de wordpress.
Sebi a spus…
Da am intrat la Joomla pe site, este o solutie care o sa o luam in calcul in momentul in care Wordpress nu ne mai ajuta.
Filmotor a spus…
Mda, e bun site-ul :)

Apropo, pe blogul meu vei găsi câteva poze proaspăt făcute in Insula Thassos(lângă Grecia).

Să auzim de bine !

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…