Treceți la conținutul principal

Globalizarea

Un articol TOP GEAR care mi-a placut foarte mult.

" Minunata globalizare pe care ne-am dorit-o cu atata inversunare inseamna acum gripe mutate de pe un continent pe altul cu viteza unui zbor transatlantic, sau crize financiare care pornite ieri in SUA, revaseste Japonia 72 de ore mai tarziu.
Siguranta propriei ograzi a disparut odata cu deschiderea granitelor, si o masina fabricata in Detroit are baterii asamblate in Osaka, din componente produse la Beijing, care la randul lor folosesc ca materii prime zacaminte din Rusia. Si, colac peste pupaza, masinariile care sapa dupa ele sunt produse in Brazilia, cu tehnologie indiana, si tot asa, lantul asta ne provoaca un confort maxim cand totul functioneaza, dar ne baga in groapa cand cea mai slaba veriga se hotaraste sa cedeze.

Timpul experimentelor s-a dus de mult, si nu ne mai permitem sa o lalaim aiurea cu degetul in gura."

Comentarii

alisson a spus…
haha :)) asta chiar e foarte tare :P cu mare dreptate :))
Sebi a spus…
Suntem mult mai vulnerabili si din pacate acum canta altii si noi dansam.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…