Treceți la conținutul principal

Casatoria in trei

Omul se pare ca s-a plictisit de celula societatii, vrea acum ceva mai mare: familia din trei. Depinde de preferinte in ce combinatie: 2 femei si un barbat etc.
Am gasit pe net deja doua femei la a doua tinerete care s-au gandit sa-si ia si un barbat pe langa casa. Tot timpul este nevoie de un barbat. Este vorba de Janet Kira Lessin de 55 de ani si Sasha Lessin, in varsta de 68 de ani, s-au casatorit legal in anul 2000. In urma cu un an si jumatate, au decis sa-l ia in casatorie si pe Shivaya. Cu alte cuvinte, barbatul le-a devenit sot si nu oricum, ci printr-o ceremonie publica. Acum si-ar dori sa aiba acelasi drepturi ca fiecare 'cuplu' casatorit: drepturi la mostenire sau reduceri la impozite.

Campania desfasurata de Janet Lessin prin World Polyamory Association este sustinuta si de Abby Ellin, jurnalist de la The New York Times, care este de parere ca aceste uniuni nu au la baza sexul cu parteneri multipili, ci relatii complete si totale intre cei trei.

Potrivit ONG-ului Loving More din Loveland, Colorado, in SUA exista aproximativ 50.000 de poliamoristi, din care 25% traiesc in triade.
Este o noua perspectiva. Acum voi decideti daca merita sa incercam sau sa militam pentru asta.

Va intreb:
Sunt mai multe avantaje sau dezavantaje ale casatoriei in trei?

Comentarii

Anonim a spus…
Daca as fi sa traiesc in 3 as prefera sa mai iau o femeie cu mine. Sa fim doua la treburile casei si sa avem grija de copii tot amandoua :)) Ar fi un dezastru pentru mine sa mai iau un alt barbat. Sa strangi dupa 2 si sa speli dupa 2.Doamne fereste!

Serios vorbind e total nociv pentru educatia unui copil.
Sebi a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sebi a spus…
Cu siguranta ar fi nociv pentru educatia unui copil. De asta trebuie sa existe un echilibru. Este o inca o anomalie a societatii de astazi. Din perspectiva unui barbat pare mai simpla situatia de a locui cu doua femei. Invers pare mai dificil. Cu siguranta cei doi barbati s-ar lua la lupta sa intre in gratia consoartei. Si dai si lupta. In Romania nu o sa prinda asta nici intr-o suta de ani.
Anonim a spus…
Nu vad care ar fi problema la o casatorie in trei.

Eu sunt de parere ca daca cele doua femei se inteleg bine inpreuna si vor sa imparta acelasi barbat, de ce sa nu o faca.

Sunt de aceasi parere si daca ar fi invers.
Sebi a spus…
Nu cred ca s-ar putea.

Doi barbati si o femeie in aceasi casa ar fi sinucidere curata.
Or sa stea cei doi barbati cu pistoale pe masa.

:))
Rere a spus…
De parca femeile nu se cearta pe barbati:)) Mai mult, se bat, se paruiesc, se tavalesc in namol/ciocolata/miscellaneous. Cred ca la un anumit moment mi-ar conveni. De amuzament, asa...Asta inainte sa ma hotarasc sa fac vreun copil. Cred ca mi-ar placea doi tipi, ca paruiala nu imi miroase prea bine:-"

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…