duminică, 17 mai 2009

Casatoria in trei

Omul se pare ca s-a plictisit de celula societatii, vrea acum ceva mai mare: familia din trei. Depinde de preferinte in ce combinatie: 2 femei si un barbat etc.
Am gasit pe net deja doua femei la a doua tinerete care s-au gandit sa-si ia si un barbat pe langa casa. Tot timpul este nevoie de un barbat. Este vorba de Janet Kira Lessin de 55 de ani si Sasha Lessin, in varsta de 68 de ani, s-au casatorit legal in anul 2000. In urma cu un an si jumatate, au decis sa-l ia in casatorie si pe Shivaya. Cu alte cuvinte, barbatul le-a devenit sot si nu oricum, ci printr-o ceremonie publica. Acum si-ar dori sa aiba acelasi drepturi ca fiecare 'cuplu' casatorit: drepturi la mostenire sau reduceri la impozite.

Campania desfasurata de Janet Lessin prin World Polyamory Association este sustinuta si de Abby Ellin, jurnalist de la The New York Times, care este de parere ca aceste uniuni nu au la baza sexul cu parteneri multipili, ci relatii complete si totale intre cei trei.

Potrivit ONG-ului Loving More din Loveland, Colorado, in SUA exista aproximativ 50.000 de poliamoristi, din care 25% traiesc in triade.
Este o noua perspectiva. Acum voi decideti daca merita sa incercam sau sa militam pentru asta.

Va intreb:
Sunt mai multe avantaje sau dezavantaje ale casatoriei in trei?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Daca as fi sa traiesc in 3 as prefera sa mai iau o femeie cu mine. Sa fim doua la treburile casei si sa avem grija de copii tot amandoua :)) Ar fi un dezastru pentru mine sa mai iau un alt barbat. Sa strangi dupa 2 si sa speli dupa 2.Doamne fereste!

Serios vorbind e total nociv pentru educatia unui copil.

Sebi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sebi spunea...

Cu siguranta ar fi nociv pentru educatia unui copil. De asta trebuie sa existe un echilibru. Este o inca o anomalie a societatii de astazi. Din perspectiva unui barbat pare mai simpla situatia de a locui cu doua femei. Invers pare mai dificil. Cu siguranta cei doi barbati s-ar lua la lupta sa intre in gratia consoartei. Si dai si lupta. In Romania nu o sa prinda asta nici intr-o suta de ani.

Anonim spunea...

Nu vad care ar fi problema la o casatorie in trei.

Eu sunt de parere ca daca cele doua femei se inteleg bine inpreuna si vor sa imparta acelasi barbat, de ce sa nu o faca.

Sunt de aceasi parere si daca ar fi invers.

Sebi spunea...

Nu cred ca s-ar putea.

Doi barbati si o femeie in aceasi casa ar fi sinucidere curata.
Or sa stea cei doi barbati cu pistoale pe masa.

:))

Rere spunea...

De parca femeile nu se cearta pe barbati:)) Mai mult, se bat, se paruiesc, se tavalesc in namol/ciocolata/miscellaneous. Cred ca la un anumit moment mi-ar conveni. De amuzament, asa...Asta inainte sa ma hotarasc sa fac vreun copil. Cred ca mi-ar placea doi tipi, ca paruiala nu imi miroase prea bine:-"

SAB 2019

Anul acesta Salonul Auto București a fost foarte slab, au fost expuse mașini second hand. Incredibil as putea sa spun am ajuns la SAB sa v...