Treceți la conținutul principal

Alexandra Ghiorghie - Orhidee

Bucharest Fashion Week - Alexandra Ghiorghie


Cum un lucru bun se vede de la inceput asa si colectia toamna-iarna 2009 "Orhidee" confirma acest lucru.
Colectia a fost prezentata la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de fashion din Romania. Nu puteau lipsi nume grele din domeniu, cum ar fi: Catalin Botezatu, Romanitza, Laura Olteanu.
Prin finalizare studiilor la Milano, tanara de 24 de ani, Alexandra Ghiorghie, ne arata ca prin munca si perseverenta se poate ajunge in lumina reflectoarelor.
Bucharest Fashion Week se dovedeste inca o data ca este un loc in care creatiile de excetiptie se intalnesc si jucatorii din lumea modei intra in competitie.
"Orhidee" o colectie toamna-iarna aplaudata, placuta de public si care scoate in evidenta noua tendinta din moda romaneasca.

Comentarii

Click a spus…
Bravo! Este o colectie care mie personal imi place. Cu sguranta vom mai auzi de ea pe viitor. O sa-mi comand una dintre rochiile prezentate. Sa aiba curaj si perseverenta, pentru ca se poate.
Sebi a spus…
Crezi ca-ti permiti o rochie din colectie.
Anonim a spus…
Anonim spunea...

Alexandra Ghiorghie este un spirit care creeaza ceea ce eu ca tanara, cu gust si rafinament, VREAU SA PORT. Ea ma imbraca virtual in ceea ce eu vreau sa ma imbrac real. Ea este ALTCEVA, m-am saturat de rochiile colorate si vechi de ani de zile, pe care nu le-as putea purta NICAIERI. Ea este pentru mine ceea ce poate fi si pentru tine.
Sebi a spus…
Ma bucur sincer cand vad ca Alexandra a reusit sa-si faca o prima colectie si care a fost prezenta la BFW.
Ma bucur sa vad ca se poate.
Click a spus…
Astept cu interes si alte colectii ale Alexandrei si cu siguranta va fi un nume in lumea modei din Romania. Ma bucur sincer pentru ea.
Anonim a spus…
Felicitari Alexandrei, are talent si mi-a placut mult ceea ce am vazut!
mery si dana a spus…
felicitari.asteptam urmatoarea colectie

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!