Treceți la conținutul principal

Google Adsense

Aveti grija de contul Google Adsense. Mi-a fost dezactivat primul cont, dar am considerat ca merit a doua sansa si mi-am mai facut inca un cont.
Toate bune si frumoasa, am invatat din greselile din trecut si am zis ca nu o sa se mai repete experienta.
Dar iar mi-au dezactivat contul din motivul pentru ca nu am dat click pe un link care mi-a fost trimis de catre Google.

Prin acel click dadeam voie site-ul blogger acces la contul Adsense.
Asa ca fiti atenti si la acest aspect - verificati mail-ul care este trecut ca default in contul de Adsense pentru eventualele instiintari de la Google. Eu cel putin asa cred ca ar fi cauza dezactivarii contului pentru ca despre click-uri pe reclame nevalidate nu poate sa fie vorba.

Usor usor tind sa cred ca nu poti sa faci bani cu Adsense printr-un blog fara o tinta anume, mai bine zis cu un blog de idei. Am facut un blog de vanzari: telefoane, masini, imobiliare si acolo reclamele sunt exacte si care pot aduce click-uri pe reclame. Eu am inceput sa nu mai cred in BANI DE LA GOOGLE, ai nevoie de un trafic foarte bun la cateva mii de afisari ar fi bine sa ai parte de unul doua click-uri/reclama validate. Asa ca daca nu aveti un trafic de genul asta nu trebuie sa va duca gandul la bani.

Salutari si spor la scris

Astept comentariile voastre din experienta voastra cu Google Adsense.

Comentarii

Ionut a spus…
e corect ce ai zis am patito si eu ... odata cu scaderea traficului mi-a anulat contu pentru clikuri invalide ... aveam castig 22 $ pe zi la 5000 vizite pe zi unice.. ;) bafta
Sebi a spus…
Ionut, vad ca ti-ai facut iar cont la Adsense, sa sti ca nu prea tine, o sa te bucuri cateva zile sau chiar luni si apoi gata, iti taie macaroana.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…