marți, 5 mai 2009

Google Adsense

Aveti grija de contul Google Adsense. Mi-a fost dezactivat primul cont, dar am considerat ca merit a doua sansa si mi-am mai facut inca un cont.
Toate bune si frumoasa, am invatat din greselile din trecut si am zis ca nu o sa se mai repete experienta.
Dar iar mi-au dezactivat contul din motivul pentru ca nu am dat click pe un link care mi-a fost trimis de catre Google.

Prin acel click dadeam voie site-ul blogger acces la contul Adsense.
Asa ca fiti atenti si la acest aspect - verificati mail-ul care este trecut ca default in contul de Adsense pentru eventualele instiintari de la Google. Eu cel putin asa cred ca ar fi cauza dezactivarii contului pentru ca despre click-uri pe reclame nevalidate nu poate sa fie vorba.

Usor usor tind sa cred ca nu poti sa faci bani cu Adsense printr-un blog fara o tinta anume, mai bine zis cu un blog de idei. Am facut un blog de vanzari: telefoane, masini, imobiliare si acolo reclamele sunt exacte si care pot aduce click-uri pe reclame. Eu am inceput sa nu mai cred in BANI DE LA GOOGLE, ai nevoie de un trafic foarte bun la cateva mii de afisari ar fi bine sa ai parte de unul doua click-uri/reclama validate. Asa ca daca nu aveti un trafic de genul asta nu trebuie sa va duca gandul la bani.

Salutari si spor la scris

Astept comentariile voastre din experienta voastra cu Google Adsense.

2 comentarii:

Ionut spunea...

e corect ce ai zis am patito si eu ... odata cu scaderea traficului mi-a anulat contu pentru clikuri invalide ... aveam castig 22 $ pe zi la 5000 vizite pe zi unice.. ;) bafta

Sebi spunea...

Ionut, vad ca ti-ai facut iar cont la Adsense, sa sti ca nu prea tine, o sa te bucuri cateva zile sau chiar luni si apoi gata, iti taie macaroana.

SAB 2019

Anul acesta Salonul Auto București a fost foarte slab, au fost expuse mașini second hand. Incredibil as putea sa spun am ajuns la SAB sa v...