Treceți la conținutul principal

Alexandra Ghiorghie - Orhidee

Bucharest Fashion Week - Alexandra Ghiorghie


Cum un lucru bun se vede de la inceput asa si colectia toamna-iarna 2009 "Orhidee" confirma acest lucru.
Colectia a fost prezentata la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de fashion din Romania. Nu puteau lipsi nume grele din domeniu, cum ar fi: Catalin Botezatu, Romanitza, Laura Olteanu.
Prin finalizare studiilor la Milano, tanara de 24 de ani, Alexandra Ghiorghie, ne arata ca prin munca si perseverenta se poate ajunge in lumina reflectoarelor.
Bucharest Fashion Week se dovedeste inca o data ca este un loc in care creatiile de excetiptie se intalnesc si jucatorii din lumea modei intra in competitie.
"Orhidee" o colectie toamna-iarna aplaudata, placuta de public si care scoate in evidenta noua tendinta din moda romaneasca.

Comentarii

Click a spus…
Bravo! Este o colectie care mie personal imi place. Cu sguranta vom mai auzi de ea pe viitor. O sa-mi comand una dintre rochiile prezentate. Sa aiba curaj si perseverenta, pentru ca se poate.
Liber pe net a spus…
Crezi ca-ti permiti o rochie din colectie.
Anonim a spus…
Anonim spunea...

Alexandra Ghiorghie este un spirit care creeaza ceea ce eu ca tanara, cu gust si rafinament, VREAU SA PORT. Ea ma imbraca virtual in ceea ce eu vreau sa ma imbrac real. Ea este ALTCEVA, m-am saturat de rochiile colorate si vechi de ani de zile, pe care nu le-as putea purta NICAIERI. Ea este pentru mine ceea ce poate fi si pentru tine.
Liber pe net a spus…
Ma bucur sincer cand vad ca Alexandra a reusit sa-si faca o prima colectie si care a fost prezenta la BFW.
Ma bucur sa vad ca se poate.
Click a spus…
Astept cu interes si alte colectii ale Alexandrei si cu siguranta va fi un nume in lumea modei din Romania. Ma bucur sincer pentru ea.
Anonim a spus…
Felicitari Alexandrei, are talent si mi-a placut mult ceea ce am vazut!
mery si dana a spus…
felicitari.asteptam urmatoarea colectie

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…