Alexandra Ghiorghie - Orhidee

Bucharest Fashion Week - Alexandra Ghiorghie


Cum un lucru bun se vede de la inceput asa si colectia toamna-iarna 2009 "Orhidee" confirma acest lucru.
Colectia a fost prezentata la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de fashion din Romania. Nu puteau lipsi nume grele din domeniu, cum ar fi: Catalin Botezatu, Romanitza, Laura Olteanu.
Prin finalizare studiilor la Milano, tanara de 24 de ani, Alexandra Ghiorghie, ne arata ca prin munca si perseverenta se poate ajunge in lumina reflectoarelor.
Bucharest Fashion Week se dovedeste inca o data ca este un loc in care creatiile de excetiptie se intalnesc si jucatorii din lumea modei intra in competitie.
"Orhidee" o colectie toamna-iarna aplaudata, placuta de public si care scoate in evidenta noua tendinta din moda romaneasca.

Comentarii

Click a spus…
Bravo! Este o colectie care mie personal imi place. Cu sguranta vom mai auzi de ea pe viitor. O sa-mi comand una dintre rochiile prezentate. Sa aiba curaj si perseverenta, pentru ca se poate.
Liber pe net a spus…
Crezi ca-ti permiti o rochie din colectie.
Anonim a spus…
Anonim spunea...

Alexandra Ghiorghie este un spirit care creeaza ceea ce eu ca tanara, cu gust si rafinament, VREAU SA PORT. Ea ma imbraca virtual in ceea ce eu vreau sa ma imbrac real. Ea este ALTCEVA, m-am saturat de rochiile colorate si vechi de ani de zile, pe care nu le-as putea purta NICAIERI. Ea este pentru mine ceea ce poate fi si pentru tine.
Liber pe net a spus…
Ma bucur sincer cand vad ca Alexandra a reusit sa-si faca o prima colectie si care a fost prezenta la BFW.
Ma bucur sa vad ca se poate.
Click a spus…
Astept cu interes si alte colectii ale Alexandrei si cu siguranta va fi un nume in lumea modei din Romania. Ma bucur sincer pentru ea.
Anonim a spus…
Felicitari Alexandrei, are talent si mi-a placut mult ceea ce am vazut!
mery si dana a spus…
felicitari.asteptam urmatoarea colectie

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?