Treceți la conținutul principal

Lipsa de ocupatie.

Cel mai groaznic este cand nu ai ce face. In mod ciudat acest lucru se simte la locul de munca, acolo se vede cel mai tare acest lucru. Cand esti constrans, si trebuie sa stai la servici, dar nu ai de munca in ziua respectiva, e ce faci.

- Iti pui toate gandurile in ordine;
- Te gandesti sa te apuci de fumat ca sa poti sa iesi si tu la tigare cu colegii fumatori: "Ei parca au dreptul sa stea si tu nu".
- Te gandesti ce o sa faci dupa program;
- Mai bei o cafea - asta asa sa mai treaca timpul;
- Vorbesti de complezenta cu colegul de langa tine - pe care nu-l suferi;
- Stai pe net si cauti infomatii asa la gramada ca sa le pui pe blog - ul personal;
- Te apuci si-ti stergi biroul de praf;
- Faci ordine printre pixuri si hartiile dupa birou;
- Butonezi telefonul incercand sa nu te vada nimeni, ca faci asta.
- Te faci ca muncesti.

Ceasul merge si adanceste vorba: " Timpul trece - leafa merge" dar eu as completa: "...dar pana cand va merge asa".

E, lipsa de munca ne face sa ne gandim ce cautam prin locul respectiv.

Asa merge peste tot in Romania sau decat eu imi pun intrebarile astea dar nu ma cred nici mare filozof asa ca trageti voi concluzia.

Comentarii

Corina a spus…
inteleg perfect situatia. Problema cea mai spinoasa este ca nu e timpul sa o frecam aiurea. Pentru cei care mai au cativa ani pana la pensie, sa stea degeaba cat or vrea muschiu lor. Pentru noi e grava treaba. Nu ne mai intalnim cu timpul asta si ne batem joc aiurea de el.PACAT
Sebi a spus…
Nu cred ca avem ce sa facem, trebuie sa o luam usor si incercam sa scoatem mult mai mult in aceslasi "timp". Acum este si o situatie de blocaj pe piata. Lucrurile merg mult mai incet decat mergeau.
Corina a spus…
Asa e , poate ar trebui sa o luam mai usor. Problema se pune in momentul in care stai si o freci zile, saptamani, luni. Si o freci pe banii si cariera ta in momentul ala. La 26 de ani nu cred ca e o solutie.
Sebi a spus…
In zilele astea cariera pare asa ceva indepartat si lipsit de sens.
Grija noastra este sa incercam sa stopam rodarea noastra nervoasa si sa incercam sa ne relaxam.
Corina Balasoiu a spus…
Vorbele astea mi le-a mai spus cineva foarte drag mie si se pare ca le-am uitat. Asa este.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!