Treceți la conținutul principal

Lipsa de ocupatie.

Cel mai groaznic este cand nu ai ce face. In mod ciudat acest lucru se simte la locul de munca, acolo se vede cel mai tare acest lucru. Cand esti constrans, si trebuie sa stai la servici, dar nu ai de munca in ziua respectiva, e ce faci.

- Iti pui toate gandurile in ordine;
- Te gandesti sa te apuci de fumat ca sa poti sa iesi si tu la tigare cu colegii fumatori: "Ei parca au dreptul sa stea si tu nu".
- Te gandesti ce o sa faci dupa program;
- Mai bei o cafea - asta asa sa mai treaca timpul;
- Vorbesti de complezenta cu colegul de langa tine - pe care nu-l suferi;
- Stai pe net si cauti infomatii asa la gramada ca sa le pui pe blog - ul personal;
- Te apuci si-ti stergi biroul de praf;
- Faci ordine printre pixuri si hartiile dupa birou;
- Butonezi telefonul incercand sa nu te vada nimeni, ca faci asta.
- Te faci ca muncesti.

Ceasul merge si adanceste vorba: " Timpul trece - leafa merge" dar eu as completa: "...dar pana cand va merge asa".

E, lipsa de munca ne face sa ne gandim ce cautam prin locul respectiv.

Asa merge peste tot in Romania sau decat eu imi pun intrebarile astea dar nu ma cred nici mare filozof asa ca trageti voi concluzia.

Comentarii

Corina a spus…
inteleg perfect situatia. Problema cea mai spinoasa este ca nu e timpul sa o frecam aiurea. Pentru cei care mai au cativa ani pana la pensie, sa stea degeaba cat or vrea muschiu lor. Pentru noi e grava treaba. Nu ne mai intalnim cu timpul asta si ne batem joc aiurea de el.PACAT
Liber pe net a spus…
Nu cred ca avem ce sa facem, trebuie sa o luam usor si incercam sa scoatem mult mai mult in aceslasi "timp". Acum este si o situatie de blocaj pe piata. Lucrurile merg mult mai incet decat mergeau.
Corina a spus…
Asa e , poate ar trebui sa o luam mai usor. Problema se pune in momentul in care stai si o freci zile, saptamani, luni. Si o freci pe banii si cariera ta in momentul ala. La 26 de ani nu cred ca e o solutie.
Liber pe net a spus…
In zilele astea cariera pare asa ceva indepartat si lipsit de sens.
Grija noastra este sa incercam sa stopam rodarea noastra nervoasa si sa incercam sa ne relaxam.
Corina Balasoiu a spus…
Vorbele astea mi le-a mai spus cineva foarte drag mie si se pare ca le-am uitat. Asa este.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…