Treceți la conținutul principal

AIRSOFT

Arme pe care pe mine m-au impresionat. Fenomenul se pare ca este in dezvoltare si sunt putine magazine de acest gen. Daca nu mai puten sa mai jucam Pac-Pac cu pistoale de lemn, atunci avem varianta Airsoft - un Pac Pac pentru oameni maturi.

Puteti sa incepeti cu un pistol de cateva sute de mi - de undeva din piata - un pistol cu arc care trage cu bile si incarcare manuala, daca va place incercati ceva cu gaz sau un pistol electric. Acum caut un magazin serious de unde pot sa-mi cumpar un Beretta cu arc dar sa fie din metal.

Din cautarile mele sunt o gramada de speculanti, pentru ca pe site-urile care par ca vand asa ceva, nu au nimic pe stoc si preturile variaza extrem de mult de la un site la altul. Sunt convins ca sunt foarte multe magazine serioase de Airsoft in Bucuresti dar eu inca nu am gasit unul sau mai bine zis unul care sa fie bine reprezentat online si sa prezinte incredere. Majoritatea site-urilor par sa fie facute pe genunchi in pauza de masa. Mai asteptam poate apare ceva mai bun pe piata.

Oricum daca gasesc un magazin bun cu arme o sa scriu pe blog.

Mai jos sunt cateva filmulete asta ca sa va faceti o idee pana unde se poate merge.Desert Eagle - preferatul meu in Counter StrikeBeretta TM M9 - in lipsa de altceva, este bun si asta. Oricum ca design este destul de reusit, este mai mic si usor de luat dupa tine.
Posted by Picasa

Comentarii

oricevrei a spus…
Da ce pot sa spun, misto, eu am un pistol cu aer comprimat metalic, dar este pe butelie de aer si bile de plumb, este cam periculos sa te joci cu el, de fapt nu poti trage decat la tinta cu el. Eu fac asta doar in poligon (tir sportiv) Cred ca cele prezentate de tine sun chiar misto putandu-te "juca" cu ele.
Liber pe net a spus…
Mi-am facut comanda de un pistol manual cu arc, trage cu bile de plastic - Sig Sauer P226 FULL METAL, o sa vin cu informatii cand o sa apara de undeva din Iasi.
Ai incercat sa pui bile de plastic in incarcator, pentru ca daca nu-ti trebuie port arma intra in categoria Airsoft.
Anonim a spus…
Buna, eu am gasit un magazin de airsoft din bucuresti de unde mi-am luat un ak47 si sunt foarte multumit de el linkul este valabil si pe site este reprezentat foare bine: www.gunshop.ro
Sebi a spus…
Acest magazin pare mai aprovizionat decat celelalte de pe piata, dar si preturile sunt pe masura. Preturi de Bucuresti.
Anonim a spus…
Magazin nou pe iuliu maniu langa germanos
www.mercenarul.ro
Anonim a spus…
magazin nou pe iuliu maniu
www.mercenarul.ro

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…