Treceți la conținutul principal

COOL AS ICE - o melodie si un film

O melodie si un film a fost suficient.

ICE ICE BABYTHE MOVIEIsi cere scuze ca a fost tanar si usor de manipulat.
Cred ca este profund afectat de lucrul asta. :))
Dar ce conteaza.

Comentarii

Lazarina a spus…
Ce rau ii pare!!!!!!!
Ca probabil la cati bani a incasat numai pe drepturi de autor ii ajung o viata intreaga.
Ma lasi...
Sebi a spus…
Nici o secunda nu am crezut ca ii pare rau. Smecheria merge foarte departe, oricum pentru americanii pentru care inca canta, tine modul asta idiot de a te da lovit.

Stereotipul asta pe care el la intramat: smecher, puternic, mereu gata sa-ti dea un cap in gura, un foarte bun dansator, motociclist, este unul care a prins mereu in in State.
Anonim a spus…
Cel putin are fata de smecher

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…