Treceți la conținutul principal

Hai !

Ma-am bucurat, ca unii prieteni au comentat articolele mele.

Dar ati vazut si aici au intrat " aia " care au tinut sa imi arate (sub semnul anonimatului) cat de neadecvat si confuz am putut sa scriu si cate greseli gramaticale am avut.

Discutam cu o colega tema asta. Mi-a sugerat sa scriu cu mai multiiiii de iiii asa ca sa ajunga acolo unde am uitat unul sau sa mananc unul pentru a suplin.. un " ...i" in plus.

Cat de josnici sunt acesti oameni, si fara ei nu am mai putea sa facem remarca " ...cati idioti pe lumea asta" .

Nu am vrut sa scriu asta, dar de ce nu atata timp cat se poate si este la liber.

Oricum, sper sa inteleaga ca trebuie sa vada partea plina a paharului si sa ne caute atunci cand suntem plecati.

Comentarii

Lazarina a spus…
Ca peste tot si in toate actiunile pe care le facem exista carcotasi care sa spuna : " Bai nu asa... Daca eram eu faceam asa... " Putem include carcoteala ca unul din sporturile nationale la romani, pe langa acela( mult mai drag noua): " Sa moara si capra vecinului".
Sebi a spus…
Trebuia sa o zica cineva si asta cu "Capra" - asa ca ai zis-o tu.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…