Treceți la conținutul principal

Vlad Craioveanu a plecat de la Guerrilla

Vlad Craioveanu a parasit Guerrilla. In fiecare dimineata ascult acest post de radio in drum spre serviciu. Imi placea acest cuplu. Mereu Dobro o ia in sus cu idei filozofice iar Craio mereu aducea discutia la un nivel fain, usor de digerat dimineata. Asa ca imi para rau ca lucrurile nu au mers asa cum ne-am fi dorit, noi, ascultatorii. Este interesant acest fenomen. In dimineata aceasta Dobro, era emotionat si sunt convins ca trecand peste toate orgoliile de la mijloc a fost extrem de dezamagit de veste. Situatia dupa mine, la Guerrilla, este dificila pentru ca mereu Craioveanu aducea sarea si piperul in felul de mancare servit de Dobro. Si se pare ca o sa lucreze din aprilie la Radio 21.

Comentarii

Adidasi a spus…
Era si timpul :)). Glumesc. Da e trist ca a plecat, dar probabil un contract mai bun a stat la baza deciziei lui..
Sebi a spus…
Cred si eu ca era si timpul!

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…