Cazinoul din Constanta

Ieri am fost la mare! Prima oprire cazinoul din Constanta. Ne-am plimbat pe faleza de langa Cazinou. Ce nu am inteles a fost faptul ca aceasta cladire incredibila ,Cazinoul, este lasata sa moara. Nu inteleg de nu se pun niste geamuri care nu costa foarte mult, macar sa nu ploua in interior. De ce nu incercam sa punem cate un leu intr-o urna doar pentru consolidarea si refacerea acestei cladiri. Mazare aceasta cladire este o mare pata pentru primaria din Constanta. Locul acela trebuie sa infloreasca. Acum putem sa ajungem din Bucuresti in Constanta in 2 ore. |Autostrada A2 este superba si zona de dupa Cernavoda este coala si la vara o sa fie senzationala pentru ca este foarte bine facuta si imprejurimile sunt superbe.

Comentarii

Menestrel a spus…
Abia aştept să fac şi eu un drum până la mare :) Mă bucur sincer pentru plimbarea voastră :)

Cât despre cazinou, e foarte trist ce se întâmplă. E un simbol al Constanţei, dar e lăsat în paragină.
Sebi a spus…
Menestrel,cum am spus autostrada A2 este superba exact de ce au nevoie motociclistii. Dupa Cernavoda peisajul este superb! Cazinoul este o rusine pentru noi toti, nu numai pentru Constanta.
Menestrel a spus…
Da, este o rușine pentru noi toți, categoric. Eu am fost anul trecut de câteva ori, dar în perioada în care încă nu era completă. Porțiunea de A4 de pe atunci mi se pare un deliciu :)

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?