Treceți la conținutul principal

Cazinoul din Constanta

Ieri am fost la mare! Prima oprire cazinoul din Constanta. Ne-am plimbat pe faleza de langa Cazinou. Ce nu am inteles a fost faptul ca aceasta cladire incredibila ,Cazinoul, este lasata sa moara. Nu inteleg de nu se pun niste geamuri care nu costa foarte mult, macar sa nu ploua in interior. De ce nu incercam sa punem cate un leu intr-o urna doar pentru consolidarea si refacerea acestei cladiri. Mazare aceasta cladire este o mare pata pentru primaria din Constanta. Locul acela trebuie sa infloreasca. Acum putem sa ajungem din Bucuresti in Constanta in 2 ore. |Autostrada A2 este superba si zona de dupa Cernavoda este coala si la vara o sa fie senzationala pentru ca este foarte bine facuta si imprejurimile sunt superbe.

Comentarii

Menestrel a spus…
Abia aştept să fac şi eu un drum până la mare :) Mă bucur sincer pentru plimbarea voastră :)

Cât despre cazinou, e foarte trist ce se întâmplă. E un simbol al Constanţei, dar e lăsat în paragină.
Sebi a spus…
Menestrel,cum am spus autostrada A2 este superba exact de ce au nevoie motociclistii. Dupa Cernavoda peisajul este superb! Cazinoul este o rusine pentru noi toti, nu numai pentru Constanta.
Menestrel a spus…
Da, este o rușine pentru noi toți, categoric. Eu am fost anul trecut de câteva ori, dar în perioada în care încă nu era completă. Porțiunea de A4 de pe atunci mi se pare un deliciu :)

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…