Playstation 3

Consola Playstation 3 a ajuns si la mine in casa. Cu greu m-am decis sa cumpar una, dar cu siguranta ce ma facut sa ma decid sunt cele cateva seri petrecute la un prieten in care am facut campionate atat in Forta Motorsport cat si jucand Mortal Kombat. Primul contact cu aceasta tehnologie nu a fost prea placuta, pentru ca a trebuit sa updatez tot ce misca in consola si a durat ceva. Cel mai neplacut lucru a fost momentul in care mi-am dat seama ca LCD-ul meu Philips pe care-l credeam ff bun nu este asa de bun in jocuri, rata de refresh este de doar 60 Hz si ma cam termina la ochi. Un aspect la cere nici nu m-am gandit cand am achizitionat consola. Asa ca avei grija daca doriti sa cumparati un TV, luati in considerare si acest aspect.
Ne mai auzim, pentru ca o sa mai scriu cu siguranta cate ceva despre Playstation 3. AS fi recunoscator daca mi-am da cateva sfaturi de inceput: de unde gasesc jocuri ieftine, ce site-uri folositi pentru a viziona filme, seriale online.

Comentarii

Sabin a spus…
Ai folosit cumva si xbox sau wii? Nu stiu care sa le aleg, toate au puncte in plus si in minus. Vreau una din ele dar nu ma pot hotara pe care.
Sebi a spus…
Salut, M-am jucat o perioada si pe Xbox. Senzatiile sunt foarte apropriate, intre Xbox si Playstation 3. Sunt la inceput si nu pot sa ma exprim care este mai tare, oricum ce pot sa-ti spun este faptul ca Xbox-ul este mult mai usor de Crack-uit, la Playstation iti dai teza de doctorat in informatica pana-l Crack-uiesti. Daca ma pui sa aleg intre Xbox si Wii, as alege fara sa ma gandesc Xbox.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World