Treceți la conținutul principal

Playstation 3

Consola Playstation 3 a ajuns si la mine in casa. Cu greu m-am decis sa cumpar una, dar cu siguranta ce ma facut sa ma decid sunt cele cateva seri petrecute la un prieten in care am facut campionate atat in Forta Motorsport cat si jucand Mortal Kombat. Primul contact cu aceasta tehnologie nu a fost prea placuta, pentru ca a trebuit sa updatez tot ce misca in consola si a durat ceva. Cel mai neplacut lucru a fost momentul in care mi-am dat seama ca LCD-ul meu Philips pe care-l credeam ff bun nu este asa de bun in jocuri, rata de refresh este de doar 60 Hz si ma cam termina la ochi. Un aspect la cere nici nu m-am gandit cand am achizitionat consola. Asa ca avei grija daca doriti sa cumparati un TV, luati in considerare si acest aspect.
Ne mai auzim, pentru ca o sa mai scriu cu siguranta cate ceva despre Playstation 3. AS fi recunoscator daca mi-am da cateva sfaturi de inceput: de unde gasesc jocuri ieftine, ce site-uri folositi pentru a viziona filme, seriale online.

Comentarii

Sabin a spus…
Ai folosit cumva si xbox sau wii? Nu stiu care sa le aleg, toate au puncte in plus si in minus. Vreau una din ele dar nu ma pot hotara pe care.
Sebi a spus…
Salut, M-am jucat o perioada si pe Xbox. Senzatiile sunt foarte apropriate, intre Xbox si Playstation 3. Sunt la inceput si nu pot sa ma exprim care este mai tare, oricum ce pot sa-ti spun este faptul ca Xbox-ul este mult mai usor de Crack-uit, la Playstation iti dai teza de doctorat in informatica pana-l Crack-uiesti. Daca ma pui sa aleg intre Xbox si Wii, as alege fara sa ma gandesc Xbox.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…