Treceți la conținutul principal

Playstation 3

Consola Playstation 3 a ajuns si la mine in casa. Cu greu m-am decis sa cumpar una, dar cu siguranta ce ma facut sa ma decid sunt cele cateva seri petrecute la un prieten in care am facut campionate atat in Forta Motorsport cat si jucand Mortal Kombat. Primul contact cu aceasta tehnologie nu a fost prea placuta, pentru ca a trebuit sa updatez tot ce misca in consola si a durat ceva. Cel mai neplacut lucru a fost momentul in care mi-am dat seama ca LCD-ul meu Philips pe care-l credeam ff bun nu este asa de bun in jocuri, rata de refresh este de doar 60 Hz si ma cam termina la ochi. Un aspect la cere nici nu m-am gandit cand am achizitionat consola. Asa ca avei grija daca doriti sa cumparati un TV, luati in considerare si acest aspect.
Ne mai auzim, pentru ca o sa mai scriu cu siguranta cate ceva despre Playstation 3. AS fi recunoscator daca mi-am da cateva sfaturi de inceput: de unde gasesc jocuri ieftine, ce site-uri folositi pentru a viziona filme, seriale online.

Comentarii

Sabin a spus…
Ai folosit cumva si xbox sau wii? Nu stiu care sa le aleg, toate au puncte in plus si in minus. Vreau una din ele dar nu ma pot hotara pe care.
Sebi a spus…
Salut, M-am jucat o perioada si pe Xbox. Senzatiile sunt foarte apropriate, intre Xbox si Playstation 3. Sunt la inceput si nu pot sa ma exprim care este mai tare, oricum ce pot sa-ti spun este faptul ca Xbox-ul este mult mai usor de Crack-uit, la Playstation iti dai teza de doctorat in informatica pana-l Crack-uiesti. Daca ma pui sa aleg intre Xbox si Wii, as alege fara sa ma gandesc Xbox.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…