GT5 vs Gran Turismo 5 Prologue

Pai sa va spun ce am intels eu.
Jocul GT5 pentru Playstation 3 este tata
iar
Jocul Gran Turismo 5 Prologue este mama. :))

Adica Gran Turismo 5 este doar o varianta cu mult micsorata ca numar de masini disponibile, si trasee. Cred ca producatorii au scos aceasta varianta pentru ca s-au gandit la utilizatorii care nu isi permit sa plateasca aproape 280 RON pe varianta completa.
Eu sper sa se ieftineasca GT5, pentru ca mi se pare foarte scump momentan. Ce ma enerveaza este ca nu am gasit o varianta demo, ca sa vad daca merita cu adevarat.
Link-ul oficial pentru UK:

pentru ca cei de la Sony via Playstation cred ca nu merita sa bage in seama Romania.

Comentarii

radiowhisper.com a spus…
Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World