Treceți la conținutul principal

Audi vs BMW

Dupa parerea mea Audi usor usor se indeparteaza de BMW. Aceste masini parca devin din ce in ce mai bune. Aceasta marca a devenit total altceva dupa 2004-2005. Au scos modele  dupa modele dar toate parca au fost hituri pe piata auto. Oamenii implicati in remodelarea acestei marci fac treaba buna si acest lucru se vede.


Comentarii

Lucian a spus…
Vorbeam in urma cu ceva timp cu o prietena si am ajuns amandoi la concluzia ca Audi preia ce-i mai bun de la BMW si Mercedes (fara a fi o combinatie intre cele doua) si de aceea e o masina buna...
Sebi a spus…
Totusi cred ca Audi este peste BMW la o echipare medie si nu la una de TOP. Parca totusi la gamele de varf lucrurile se schimba si balanta inclina invers!
Anonim a spus…
Interesant ce spui tu...Echipa lor de design trebuie sa fie una extraordinara, ma intreb unde au fost toti oamenii astia pana acum !

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…