Treceți la conținutul principal

Un zambet

Scriu cateva randuri, ca raspuns la articolul unui foarte bun prieten, practic o completare.
Voi dona o suma de bani in contul pe care el l-a deschis pentru oamenii nevoiasi.
Exact cum a spus si el, nu poti sa traiesti pe pamantul asta doar ca sa mananci si sa-ti satisfaci placerile. Nu poti sa te prefaci ca nu vezi cata suferinta este in jurul nostru si cata lume are nevoie de un mic gest din partea ta. Te-ai intrebat vreodata cata bucurie ai putea oferi cu un singur kg de portocale sau cu simpla ta prezenta?
Este mare lucru sa poti "crea" un zambet pe fata unui om, indiferent cine este el.
Te vei simti si tu bine, vei simti ca ai facut ceva pentru tine si pentru sufletul tau. Traim intr-o societate care te "inghite" cu totul, cu oameni care alearga dupa bani, case, masini. Uitam ca suntem suflete si ca viata trebuie simtita, inainte de a fi traita. Simtind-o, o vei putea trai corect.
Cred in proiectul prietenului meu si cred ca daca ne vom tine de treaba,rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Il felicit din tot sufletul meu!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…