Treceți la conținutul principal

O seara de duminica

 Duminica seara am iesit la plimbare intr-un unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti - Parcul Titan.

In acest sector - s-au facut lucruri bune, de fapt extraordinare. In acest parc se tunde iarba, se curata lacul, s-a asfaltat acolo unde a fost nevoie, s-au plantat flori. Florile nu sunt plantate in stilul ceausisc, sunt plantate intr-un stil modern si care fac placere ochiului. Parcul este plin de verdeata, verdeata mult dorita de bucuresteni. Felicit primaria sectorul 3 ca a putut sa redescopere parcul Titan. Dupa plimbarea in jurul parcului am ajuns la Foisor. Aici am asistat la o dovada de civilizatie.
Aici se canta intr-un mod exceptional. Dar ce m-a surprins este faptul ca domni alaturi de doamnele lor dansau in vazul lumii. Chiar daca dansatorii - actorii nostri erau trecuti bine de varsta a doua se miscau exceptional. Perechile din ring, mi-au demonstrat ca dragostea nu moare. Tandretea unei femei nu poate sa dispara cu varsta iar demnitatea si respectul domnilor se poate pastra pana la sfarsitul vietii.
Mi-am pectrecut cateva ore, clipe deosebite, admirand pofta de viata a celor din jur si dragostea pentru cel de langa tine cat si dragostea pentru muzica buna.
 Am incercat sa surprind doua melodii:



Batranii prin impacarea si linistea lor mi-au aratat adevaratele valori ale vietii, o lectie luata cu placere si inteleasa. Valoarea celor varsnici nu trebuie subestimata ci trebuie apreciata si protejata.

O picatura veche de calitate intr-o mare de verdeata.

Comentarii

Blog a spus…
Adauga blogul tau in directorul http://www.upssonline.blogspot.com
Multumesc!

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!