O seara de duminica

 Duminica seara am iesit la plimbare intr-un unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti - Parcul Titan.

In acest sector - s-au facut lucruri bune, de fapt extraordinare. In acest parc se tunde iarba, se curata lacul, s-a asfaltat acolo unde a fost nevoie, s-au plantat flori. Florile nu sunt plantate in stilul ceausisc, sunt plantate intr-un stil modern si care fac placere ochiului. Parcul este plin de verdeata, verdeata mult dorita de bucuresteni. Felicit primaria sectorul 3 ca a putut sa redescopere parcul Titan. Dupa plimbarea in jurul parcului am ajuns la Foisor. Aici am asistat la o dovada de civilizatie.
Aici se canta intr-un mod exceptional. Dar ce m-a surprins este faptul ca domni alaturi de doamnele lor dansau in vazul lumii. Chiar daca dansatorii - actorii nostri erau trecuti bine de varsta a doua se miscau exceptional. Perechile din ring, mi-au demonstrat ca dragostea nu moare. Tandretea unei femei nu poate sa dispara cu varsta iar demnitatea si respectul domnilor se poate pastra pana la sfarsitul vietii.
Mi-am pectrecut cateva ore, clipe deosebite, admirand pofta de viata a celor din jur si dragostea pentru cel de langa tine cat si dragostea pentru muzica buna.
 Am incercat sa surprind doua melodii:Batranii prin impacarea si linistea lor mi-au aratat adevaratele valori ale vietii, o lectie luata cu placere si inteleasa. Valoarea celor varsnici nu trebuie subestimata ci trebuie apreciata si protejata.

O picatura veche de calitate intr-o mare de verdeata.

Comentarii

Burlacul a spus…
Adauga blogul tau in directorul http://www.upssonline.blogspot.com
Multumesc!

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World