Treceți la conținutul principal

O seara de duminica

 Duminica seara am iesit la plimbare intr-un unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti - Parcul Titan.

In acest sector - s-au facut lucruri bune, de fapt extraordinare. In acest parc se tunde iarba, se curata lacul, s-a asfaltat acolo unde a fost nevoie, s-au plantat flori. Florile nu sunt plantate in stilul ceausisc, sunt plantate intr-un stil modern si care fac placere ochiului. Parcul este plin de verdeata, verdeata mult dorita de bucuresteni. Felicit primaria sectorul 3 ca a putut sa redescopere parcul Titan. Dupa plimbarea in jurul parcului am ajuns la Foisor. Aici am asistat la o dovada de civilizatie.
Aici se canta intr-un mod exceptional. Dar ce m-a surprins este faptul ca domni alaturi de doamnele lor dansau in vazul lumii. Chiar daca dansatorii - actorii nostri erau trecuti bine de varsta a doua se miscau exceptional. Perechile din ring, mi-au demonstrat ca dragostea nu moare. Tandretea unei femei nu poate sa dispara cu varsta iar demnitatea si respectul domnilor se poate pastra pana la sfarsitul vietii.
Mi-am pectrecut cateva ore, clipe deosebite, admirand pofta de viata a celor din jur si dragostea pentru cel de langa tine cat si dragostea pentru muzica buna.
 Am incercat sa surprind doua melodii:Batranii prin impacarea si linistea lor mi-au aratat adevaratele valori ale vietii, o lectie luata cu placere si inteleasa. Valoarea celor varsnici nu trebuie subestimata ci trebuie apreciata si protejata.

O picatura veche de calitate intr-o mare de verdeata.

Comentarii

Burlacul a spus…
Adauga blogul tau in directorul http://www.upssonline.blogspot.com
Multumesc!

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…