Treceți la conținutul principal

O seara de duminica

 Duminica seara am iesit la plimbare intr-un unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti - Parcul Titan.

In acest sector - s-au facut lucruri bune, de fapt extraordinare. In acest parc se tunde iarba, se curata lacul, s-a asfaltat acolo unde a fost nevoie, s-au plantat flori. Florile nu sunt plantate in stilul ceausisc, sunt plantate intr-un stil modern si care fac placere ochiului. Parcul este plin de verdeata, verdeata mult dorita de bucuresteni. Felicit primaria sectorul 3 ca a putut sa redescopere parcul Titan. Dupa plimbarea in jurul parcului am ajuns la Foisor. Aici am asistat la o dovada de civilizatie.
Aici se canta intr-un mod exceptional. Dar ce m-a surprins este faptul ca domni alaturi de doamnele lor dansau in vazul lumii. Chiar daca dansatorii - actorii nostri erau trecuti bine de varsta a doua se miscau exceptional. Perechile din ring, mi-au demonstrat ca dragostea nu moare. Tandretea unei femei nu poate sa dispara cu varsta iar demnitatea si respectul domnilor se poate pastra pana la sfarsitul vietii.
Mi-am pectrecut cateva ore, clipe deosebite, admirand pofta de viata a celor din jur si dragostea pentru cel de langa tine cat si dragostea pentru muzica buna.
 Am incercat sa surprind doua melodii:Batranii prin impacarea si linistea lor mi-au aratat adevaratele valori ale vietii, o lectie luata cu placere si inteleasa. Valoarea celor varsnici nu trebuie subestimata ci trebuie apreciata si protejata.

O picatura veche de calitate intr-o mare de verdeata.

Comentarii

Burlacul a spus…
Adauga blogul tau in directorul http://www.upssonline.blogspot.com
Multumesc!

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…