Treceți la conținutul principal

Raliul Argesului 2010

Cum am zis ca am sa fac am si facut. Am fost pentru prima oara la o etapa de Raliul. Ce sa va zic decat ca merita sa mergeti sa vedeti asa ceva. A fost mult mai multa liniste decat ma asteptam. Multe lume adunata nu a fost. Se pare ca acei comercianti ambulanti au uitat sa vina- sau cred ca nu au fost lasati sa vina.

Organizare buna cred, un singur accident. O Dacia Logan a derapat si a intrat cu roata spate intr-o bordura - abandon a scris pe el. I s-a rupt roata. Fiind pentru prima oara la o astfel de etapa, ma asteptam sa mearga foarte foarte tare, dar nu este asa, merg tare dar nu cum ma asteptam. Poate mi-am facut o impresie proasta, pentru ca am stat intr-o sa in care urcau. Senzatii tari ai destule, pentru ca in momentul cand trece o masian pe langa tine, adrenalina iti creste rapid, si placerea creste. Pentru ca sa faci poze unei masini de raliu in miscare iti trebuie un aparat destul de tare, pentru ca eu tot incercam sa prind un cadru bun, dar de fiecare data ma alegeam cu doar poza strazii, aparatul meu a lasat de dorit.
Am facut ceva filmulete cu telefonul:E aici le-am prins si le-am fotografiat pe toate partile:

Grila de start:
Victor Ponta copilot, a venit destul de tare Mr. Ponta:Ce am observat ca este o diferenta mare de nivel intre cei de pe primele pozitii si restul clasamentului. Diferenta era vizibila, primii 5 in clasament vin tare rau, se simnt. :)
Masini castigatorului:

Citez rezultatul dintr-un ziar:

"Gergo Szabo s-a impus în prima ediţie a Raliului Argeşului din ultimii 9 ani care s-a disputat pe Transfăgărăşan. El a fost urmat de Marişca şi Gârtofan. Poziţia a patra i-a revenit lui Tempesta în timp ce pe locul 5 s-a clasat Porcişteanu. Acesta şi-a asigurat poziţia pe ultima urcare, după ce a schimbat setările maşinii în parcul de service care a precedat ultimele 4 probe speciale. Mihalache, Savu, Răspopa, Keleti şi Aur au completat topul primilor 10 piloţi, cei care pleacă de la Raliul Argeşului cu puncte."

Un week-end reusit. A meritat deplasarea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…