Raliul Argesului 2010

Cum am zis ca am sa fac am si facut. Am fost pentru prima oara la o etapa de Raliul. Ce sa va zic decat ca merita sa mergeti sa vedeti asa ceva. A fost mult mai multa liniste decat ma asteptam. Multe lume adunata nu a fost. Se pare ca acei comercianti ambulanti au uitat sa vina- sau cred ca nu au fost lasati sa vina.

Organizare buna cred, un singur accident. O Dacia Logan a derapat si a intrat cu roata spate intr-o bordura - abandon a scris pe el. I s-a rupt roata. Fiind pentru prima oara la o astfel de etapa, ma asteptam sa mearga foarte foarte tare, dar nu este asa, merg tare dar nu cum ma asteptam. Poate mi-am facut o impresie proasta, pentru ca am stat intr-o sa in care urcau. Senzatii tari ai destule, pentru ca in momentul cand trece o masian pe langa tine, adrenalina iti creste rapid, si placerea creste. Pentru ca sa faci poze unei masini de raliu in miscare iti trebuie un aparat destul de tare, pentru ca eu tot incercam sa prind un cadru bun, dar de fiecare data ma alegeam cu doar poza strazii, aparatul meu a lasat de dorit.
Am facut ceva filmulete cu telefonul:E aici le-am prins si le-am fotografiat pe toate partile:

Grila de start:
Victor Ponta copilot, a venit destul de tare Mr. Ponta:Ce am observat ca este o diferenta mare de nivel intre cei de pe primele pozitii si restul clasamentului. Diferenta era vizibila, primii 5 in clasament vin tare rau, se simnt. :)
Masini castigatorului:

Citez rezultatul dintr-un ziar:

"Gergo Szabo s-a impus în prima ediţie a Raliului Argeşului din ultimii 9 ani care s-a disputat pe Transfăgărăşan. El a fost urmat de Marişca şi Gârtofan. Poziţia a patra i-a revenit lui Tempesta în timp ce pe locul 5 s-a clasat Porcişteanu. Acesta şi-a asigurat poziţia pe ultima urcare, după ce a schimbat setările maşinii în parcul de service care a precedat ultimele 4 probe speciale. Mihalache, Savu, Răspopa, Keleti şi Aur au completat topul primilor 10 piloţi, cei care pleacă de la Raliul Argeşului cu puncte."

Un week-end reusit. A meritat deplasarea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?