Mai platim mult la stat

Ce facem daca scumpesc astia impozitele. Eu unul m-am cam saturat sa platesc impozite la stat, fara sa primesc nimic. Nici macar de respect din partea guvernantilor nu ne bucuram. Se pare ca devine din ce in ce mai greu sa traiesti in Romania. Sper sa nu creasca impozitele. De benzina nu mai zic nimic, oricum creste mereu.

Credeti ca o sa fim in stare sa iesim in strada si sa ne cerem drepturile, sa aratam ca ne doare cand ne maresc taxele. Credeti ?  ramane de vazut...

Comentarii

Inca1 a spus…
cum nu primesti nimic in schimbul impozitelor? statul iti ofer un loc de munca, un trai decent, per ansamblu o tara in care ti-e mai mare dragul sa traiesti:))
cat despre iesitul in strada...sincer mi-ar placea sa cred ca intr-o zi o sa fim si noi un popor unit...dar sansele sunt tare mici. nu vezi ca noi romanii mai degraba ne vindem intre noi decat sa ne ajutam
Sebi a spus…
Ata timp cat lucrez in domeniul privat, nu cred ca statul sau guvernul mi-a dat de munca. Iti convine sa platesti mai mult la stat si sa-ti gestioneze guvernul banii?

Imi pare rau dar eu cred ca dam deja destul, te rog sa te uiti urmatoarea data cand iei salariu pe fluturas, sa vezi cat de mult dai la stat. Te intreb de cate ori ti-ai facut analizele gratuit, sau mai bine zis fara sa lasi o spaga mica. NU cred ca sunt unul care ii place sa arunce cu nomol in tare lui. Dar cand devii salariat si vezi ca din munca ta, din banii tai nu poti sa faci mare lucru, pentru ca ai impozite din ce in ce mai mari se schimba situatia si incepi sa arunci o privire la cea ce se intampla cu banii tai. Cand eram student ma durea in cot, dar acum s-a schimbat situatia.
Inca1 a spus…
ai dreptate cu ce zici, eu doar faceam asa haz de necaz
Sebi a spus…
Pai cred ca decat asta ne mai ramane de facut. :)

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World