Treceți la conținutul principal

Mai platim mult la stat

Ce facem daca scumpesc astia impozitele. Eu unul m-am cam saturat sa platesc impozite la stat, fara sa primesc nimic. Nici macar de respect din partea guvernantilor nu ne bucuram. Se pare ca devine din ce in ce mai greu sa traiesti in Romania. Sper sa nu creasca impozitele. De benzina nu mai zic nimic, oricum creste mereu.

Credeti ca o sa fim in stare sa iesim in strada si sa ne cerem drepturile, sa aratam ca ne doare cand ne maresc taxele. Credeti ?  ramane de vazut...

Comentarii

Inca1 a spus…
cum nu primesti nimic in schimbul impozitelor? statul iti ofer un loc de munca, un trai decent, per ansamblu o tara in care ti-e mai mare dragul sa traiesti:))
cat despre iesitul in strada...sincer mi-ar placea sa cred ca intr-o zi o sa fim si noi un popor unit...dar sansele sunt tare mici. nu vezi ca noi romanii mai degraba ne vindem intre noi decat sa ne ajutam
Sebi a spus…
Ata timp cat lucrez in domeniul privat, nu cred ca statul sau guvernul mi-a dat de munca. Iti convine sa platesti mai mult la stat si sa-ti gestioneze guvernul banii?

Imi pare rau dar eu cred ca dam deja destul, te rog sa te uiti urmatoarea data cand iei salariu pe fluturas, sa vezi cat de mult dai la stat. Te intreb de cate ori ti-ai facut analizele gratuit, sau mai bine zis fara sa lasi o spaga mica. NU cred ca sunt unul care ii place sa arunce cu nomol in tare lui. Dar cand devii salariat si vezi ca din munca ta, din banii tai nu poti sa faci mare lucru, pentru ca ai impozite din ce in ce mai mari se schimba situatia si incepi sa arunci o privire la cea ce se intampla cu banii tai. Cand eram student ma durea in cot, dar acum s-a schimbat situatia.
Inca1 a spus…
ai dreptate cu ce zici, eu doar faceam asa haz de necaz
Sebi a spus…
Pai cred ca decat asta ne mai ramane de facut. :)

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…