Cata nevoie ,,,

Am fost astazi la un mic, ca vorba aia de 1 Mai trebuie un mic. Am fost in jurul Bucurestiului la un restaurant, nu avem chef sa ne afumam. Ma uitam in jurul meu cati oameni insetati de verdeata. Toti parca avem nevoie din ce in ce mai mult de liniste si de verdeata in jurul nostru. Eu m-am saturat de betoane de ecrane de calculator care parca ne sug viata din noi. Ma uitam cati oameni puteau sa fie intr-o padure, masini parcate in marginea drumului, cu gratarul la sosea.

Ma uitam ca drumurile improvizate care duceau in interiorul padurii erau arate, doar doar nimeni sa nu mai poata sa padrunda in inima ei. De ce, poate administratorii s-au saturat sa adune dupa hordele insetate de verdeata. Eu sper sa ne recastigam dreptul sa stam intr-o padure a statului si sa ne relaxam. Sper intr-o lume mai civilizata. Cand am trecut cu masina am ramas uimit ca fiecare masina avea muzica la maxim, nu prea se mai intelegea mare lucru din hiturile de marginea soselei. Dar romanul stie sa improvizeze si stie asa in felul lui sa se distreze.

Comentarii

Corina a spus…
Eu cred ca aglomeratia care a fost ieri in padure reflecta foarte bine nivelul de trai al romanilor. O iesire cu bani putini si omul se simte si el bine ca a plecat de acasa.

Postări populare de pe acest blog

:))

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cum inmatriculezi masina