Treceți la conținutul principal

Cata nevoie ,,,

Am fost astazi la un mic, ca vorba aia de 1 Mai trebuie un mic. Am fost in jurul Bucurestiului la un restaurant, nu avem chef sa ne afumam. Ma uitam in jurul meu cati oameni insetati de verdeata. Toti parca avem nevoie din ce in ce mai mult de liniste si de verdeata in jurul nostru. Eu m-am saturat de betoane de ecrane de calculator care parca ne sug viata din noi. Ma uitam cati oameni puteau sa fie intr-o padure, masini parcate in marginea drumului, cu gratarul la sosea.

Ma uitam ca drumurile improvizate care duceau in interiorul padurii erau arate, doar doar nimeni sa nu mai poata sa padrunda in inima ei. De ce, poate administratorii s-au saturat sa adune dupa hordele insetate de verdeata. Eu sper sa ne recastigam dreptul sa stam intr-o padure a statului si sa ne relaxam. Sper intr-o lume mai civilizata. Cand am trecut cu masina am ramas uimit ca fiecare masina avea muzica la maxim, nu prea se mai intelegea mare lucru din hiturile de marginea soselei. Dar romanul stie sa improvizeze si stie asa in felul lui sa se distreze.

Comentarii

Corina a spus…
Eu cred ca aglomeratia care a fost ieri in padure reflecta foarte bine nivelul de trai al romanilor. O iesire cu bani putini si omul se simte si el bine ca a plecat de acasa.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…