Raliul Argesului

Cum sunt din zona Argesului, m-am gandit sa fac reclama pentru Raliul Argesului.

Raliu care va avea loc intre 7-9 Mai 2010.

Nu am fost pana acum la acest raliu, dar intentionez sa ajung. Mai ales ca anul acesta s-a atras atentia in nenumarate ori asupra Transfagarasanului. Cu siguranta va fi multa liniste si mult zgomot in acelasi timp. Intr-o vara eram cu cortul, undeva mai jos de cabana Capra si a trecut un raliu care era in teste. Zgomotul se propaga intr-un mod foarte interesant print crestele muntilor. Merita mers pentru ca zona este superba.


Am gasit pe net posterul oficial cat si traseul pe care se vor intrece raliurile:

Comentarii

Inscriptie a spus…
Si eu as vrea sa merg sa vad raliul Argesului mai ales ca e foarte aproape de casa. Am mai vazut o data pe vremea cand lucram la tv si eram acolo cu treaba, s-a tinut pe Busaga, undeva la iesirea din oras spre Rm Valcea, un deal cu drum forestier si de tara. Exceptional, sareau bolovanii si se auzeau tobele de la cativa km. Ma bag si eu la acest raliu, poate mergem impreuna. Ma bucur ca mi ai adus aminte.
Sebi a spus…
Pai oricum, de 1 Mai stam in Bucuresti, asa ca week-end-ul 7-8 mai este perfect de mers. Mergem, poate facem si un gratar, de fapt nu cred ca o sa avem timp, pentru ca avem de pozat.
Anonim a spus…
Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?