Treceți la conținutul principal

Nu mai suport

Nu mai suport starea asta de om gripat. Sunt infundat si plin de muci. Nu mai aud bine si am toate sinusurile infundate. Cred ca nu am mai fost asa de racit din clasa a cincea. A da, atunci cand imi datea mama o batista, care semana cu o fata de masa. Am suflat nasul cred ca de sute de ori. Cred ca este o viroza tampita care se manifesta asa.
Sper sa scap de mucii astia ca m-au inebunit.

Comentarii

Anonim a spus…
Buna ziua , sunt administratorul mai multor websiteuri de succes si ma intereseaza un parteneriat. Acesta poate fi ori un simplu link exchange ori de ce nu un banner exchange. Ma puteti contacta la adresa de email sitestiri@gmail.com ori pe yahoo messenger la adresa Andrioaie_miki@yahoo.com . Astept raspunsul dumneavoastra. O zi buna in continuare.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…