Lipscani

In poza de mai jos este un grup, care facea gratar cu mici si carnati. Idee foarte buna, tinand cont ca la noi se poate orice si oriunde.
From HTC Picture
Zona de promenada prin Centrul Vechi.
From HTC Picture


Daca nu ati ajuns de curand prin zona, va aduc aduc eu doua poze proaspate, facuta duminica. Pe Lipscani in Bucuresti unde poti sa te pierzi cel mai usor.
Daca vrei sa te intalnesti cu cineva la unul dintre cluburile din zona este aproape imposibil, cladirile sunt atat de inghesuite ca la un moment dat iti iesi din minti. Oricum lucrarile s-au sistat. Eu sper ca lucrurile sa se schimbe, zona are potential si cred ca s-ar putea transforma intr-un loc de promenada veritabil, cu cafenele cochete si alei desfundate.
Dar pana atunci ocoliti zona, pare un focar de infectie, o zona parca rupta dintr-un film de groaza.

 Ce poti sa faci pe Lipscani este sa faci niste poze reusite, sunt lucruri inedite, pe care cu greu le intalnesti prin alte parti. Asa ca o plimbare cu aparatul de gat nu ar strica. Am zis ca fac si eu asta cat de curand.

Comentarii

infodeltaro a spus…
Am fost zilele trecute la Sibiu! Totul arata la superlativ, nu am cuvinte despre ce s-a facut acolo in 3 ani! Oare cand va arata Lipscani-ul asa?
Corina a spus…
Rusine Primariei Bucuresti in frunte cu cel mai prost primar pe care l-a avut Bucurestiul vreodata.
Si rusine si cetatenilor, care nu respecta curatenia.
Sebi a spus…
Bravo, celor din Sibiu, pentru cea ce au facut pentru orasul lor.

Corina, nu cred ca se pune problema sa respecti curatenia pe Lipscani, pentru ca nu poti sa respecti curatenia intr-o groapa de gunoi - este impropriu.

Nu stiu cum alte orase pot. Dar la noi nu se poate. Cred ca sunt mult prea multi bani de incasat pe sub masa.

Nasol pentru noi.

Dar eu tot sper ca aceasta zona sa-si revina.

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?