Treceți la conținutul principal

Lipscani

In poza de mai jos este un grup, care facea gratar cu mici si carnati. Idee foarte buna, tinand cont ca la noi se poate orice si oriunde.
From HTC Picture
Zona de promenada prin Centrul Vechi.
From HTC Picture


Daca nu ati ajuns de curand prin zona, va aduc aduc eu doua poze proaspate, facuta duminica. Pe Lipscani in Bucuresti unde poti sa te pierzi cel mai usor.
Daca vrei sa te intalnesti cu cineva la unul dintre cluburile din zona este aproape imposibil, cladirile sunt atat de inghesuite ca la un moment dat iti iesi din minti. Oricum lucrarile s-au sistat. Eu sper ca lucrurile sa se schimbe, zona are potential si cred ca s-ar putea transforma intr-un loc de promenada veritabil, cu cafenele cochete si alei desfundate.
Dar pana atunci ocoliti zona, pare un focar de infectie, o zona parca rupta dintr-un film de groaza.

 Ce poti sa faci pe Lipscani este sa faci niste poze reusite, sunt lucruri inedite, pe care cu greu le intalnesti prin alte parti. Asa ca o plimbare cu aparatul de gat nu ar strica. Am zis ca fac si eu asta cat de curand.

Comentarii

infodeltaro a spus…
Am fost zilele trecute la Sibiu! Totul arata la superlativ, nu am cuvinte despre ce s-a facut acolo in 3 ani! Oare cand va arata Lipscani-ul asa?
Corina a spus…
Rusine Primariei Bucuresti in frunte cu cel mai prost primar pe care l-a avut Bucurestiul vreodata.
Si rusine si cetatenilor, care nu respecta curatenia.
Sebi a spus…
Bravo, celor din Sibiu, pentru cea ce au facut pentru orasul lor.

Corina, nu cred ca se pune problema sa respecti curatenia pe Lipscani, pentru ca nu poti sa respecti curatenia intr-o groapa de gunoi - este impropriu.

Nu stiu cum alte orase pot. Dar la noi nu se poate. Cred ca sunt mult prea multi bani de incasat pe sub masa.

Nasol pentru noi.

Dar eu tot sper ca aceasta zona sa-si revina.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…