Treceți la conținutul principal

Lipscani

In poza de mai jos este un grup, care facea gratar cu mici si carnati. Idee foarte buna, tinand cont ca la noi se poate orice si oriunde.
From HTC Picture
Zona de promenada prin Centrul Vechi.
From HTC Picture


Daca nu ati ajuns de curand prin zona, va aduc aduc eu doua poze proaspate, facuta duminica. Pe Lipscani in Bucuresti unde poti sa te pierzi cel mai usor.
Daca vrei sa te intalnesti cu cineva la unul dintre cluburile din zona este aproape imposibil, cladirile sunt atat de inghesuite ca la un moment dat iti iesi din minti. Oricum lucrarile s-au sistat. Eu sper ca lucrurile sa se schimbe, zona are potential si cred ca s-ar putea transforma intr-un loc de promenada veritabil, cu cafenele cochete si alei desfundate.
Dar pana atunci ocoliti zona, pare un focar de infectie, o zona parca rupta dintr-un film de groaza.

 Ce poti sa faci pe Lipscani este sa faci niste poze reusite, sunt lucruri inedite, pe care cu greu le intalnesti prin alte parti. Asa ca o plimbare cu aparatul de gat nu ar strica. Am zis ca fac si eu asta cat de curand.

Comentarii

infodeltaro a spus…
Am fost zilele trecute la Sibiu! Totul arata la superlativ, nu am cuvinte despre ce s-a facut acolo in 3 ani! Oare cand va arata Lipscani-ul asa?
Corina a spus…
Rusine Primariei Bucuresti in frunte cu cel mai prost primar pe care l-a avut Bucurestiul vreodata.
Si rusine si cetatenilor, care nu respecta curatenia.
Sebi a spus…
Bravo, celor din Sibiu, pentru cea ce au facut pentru orasul lor.

Corina, nu cred ca se pune problema sa respecti curatenia pe Lipscani, pentru ca nu poti sa respecti curatenia intr-o groapa de gunoi - este impropriu.

Nu stiu cum alte orase pot. Dar la noi nu se poate. Cred ca sunt mult prea multi bani de incasat pe sub masa.

Nasol pentru noi.

Dar eu tot sper ca aceasta zona sa-si revina.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!