Treceți la conținutul principal

Ati intrat in joc?

Ati intrat in jocul Valentine's Day sau nu.

Ati cumparat cadouri cu inimioare, ati cumparat flori, parfumuri. Ati mers sa cumparati diverse piese de lenjerie intima. :))  - totul pe rosu in mod normal. Ati fost mai supusi decat de obicei. Ce am observat ca s-au umplut pietele si trotuarele cu tot felul de ursuleti imbratisati si inimioare cea ce denota ca barbatii din Romania cumpara astfel de mici cadouri - altfel nu imi explic. Astazi o sa se faca mai mult sex - toata lumea vede numai rosu si inimioare. Daca stau si imi amintesc undeva in liceu am cumparat si eu un astfel de ursulet. Acum rad de ma sparg pe seama acelei ipostaze penibile - cel putin asa mi se pare acum - cand am scos eu ursuletul de la spate care avea o inimioara in manute si i l-am dat fetei - iar ea a cazut pe spate si ma pupat de ma inrosit. Uneori nu inteleg latura feminina, nu inteleg cum pot sa se bucure la ceva de plus in forma de ursulet.
Poate imi spune cineva sa inteleg si eu.

Credeti ca este bine sa avem astfel de zile sau trebuie sa ne vedem de ala noaste.

Comentarii

Camme a spus…
Urata ziua asta :))
aliNNa a spus…
mda... ziua de azi mi`am petrecut`o uitandu`ma la Saw 6 :))....



ps: poti sa imi bagi si mie blogul`la lista de bloguri :D ...[eu te`am adaugat deja] :* ms anticitat :) http://alla-alinna.blogspot.com/
Sebi a spus…
Foarte romatic ai petrecut Alinna. :)) Eu sa va zic drept nu am facut nimic special. O Duminica normala.
Menestrel a spus…
Chiar mi-ai amintit de ceva. Vineri plecam acasa, si ieseam de la Pacii, ma intreptam spre autogara. Bineinteles, aceleasi multe tarabe cu inimioare si ursuleti. Si cand am trecut prin dreptul unei tarabe, m-am intersectat cu o mama care-si ducea fetita de mana prin "lacul" creat in Bucuresti. Si fetita a intrebat-o pe mama ei de ce cumpara oamenii lucrurile alea, mama ei i-a zis ca pentru ziua indragostitilor, la care fetita a dat urmatoarea replica: "Da' de ce? Ca jucariile nu sunt pentru oameni mari, sunt pentru copii".

Nu pot sa-ti spun decat ca mi s-a ivit un zambet pe fata si ca m-a pus pe ganduri. E frumos sa faci surprize celui drag, dar mi se pare mai frumos sa faci asta in mod neasteptat, si nu cand media urla ca e ziua indragostitilor. Mi se pare chiar hilar. Adica cum, in restul zilelor, indragostitii nu sunt indragostiti? Eu cred ca e bine bine sa fim oameni, sa fim spontani, sa fim sensibili. :)
Sebi a spus…
Comerciantii marunti se agata de orice ca sa mai faca un ban, adevar ca nu cred ca ar sta in strada in frig daca ar putea avea acces la un job bine platit. Asa este sa incercam sa fim mai iubareti si nu neaparat de Valentine's Day.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!