Ati intrat in joc?

Ati intrat in jocul Valentine's Day sau nu.

Ati cumparat cadouri cu inimioare, ati cumparat flori, parfumuri. Ati mers sa cumparati diverse piese de lenjerie intima. :))  - totul pe rosu in mod normal. Ati fost mai supusi decat de obicei. Ce am observat ca s-au umplut pietele si trotuarele cu tot felul de ursuleti imbratisati si inimioare cea ce denota ca barbatii din Romania cumpara astfel de mici cadouri - altfel nu imi explic. Astazi o sa se faca mai mult sex - toata lumea vede numai rosu si inimioare. Daca stau si imi amintesc undeva in liceu am cumparat si eu un astfel de ursulet. Acum rad de ma sparg pe seama acelei ipostaze penibile - cel putin asa mi se pare acum - cand am scos eu ursuletul de la spate care avea o inimioara in manute si i l-am dat fetei - iar ea a cazut pe spate si ma pupat de ma inrosit. Uneori nu inteleg latura feminina, nu inteleg cum pot sa se bucure la ceva de plus in forma de ursulet.
Poate imi spune cineva sa inteleg si eu.

Credeti ca este bine sa avem astfel de zile sau trebuie sa ne vedem de ala noaste.

Comentarii

Camme a spus…
Urata ziua asta :))
aliNNa a spus…
mda... ziua de azi mi`am petrecut`o uitandu`ma la Saw 6 :))....ps: poti sa imi bagi si mie blogul`la lista de bloguri :D ...[eu te`am adaugat deja] :* ms anticitat :) http://alla-alinna.blogspot.com/
Sebi a spus…
Foarte romatic ai petrecut Alinna. :)) Eu sa va zic drept nu am facut nimic special. O Duminica normala.
cata a spus…
Buna ziua,

Va intereseaza un schimb de link-uri ?
Pentru un link inspre http://www.jocurik.com eu voi adauga link-ul dvs. pe http://cattasblog.blogspot.com si pe http://www.jocurik.com/parteneri.php - pagina partenerilor site-ului meu .

Date link :
=>Titlu site : jocuri noi
=>Descriere : jocuri noi
=>Link : http://www.jocurik.com

sau

Jocuri noi

Confirmati raspunsul ( pozitiv sau negativ ) la adresa de mail jocuri3d@gmail.com
Imi cer scuze pt. deranj !

O zi buna,
Catalin !
Menestrel a spus…
Chiar mi-ai amintit de ceva. Vineri plecam acasa, si ieseam de la Pacii, ma intreptam spre autogara. Bineinteles, aceleasi multe tarabe cu inimioare si ursuleti. Si cand am trecut prin dreptul unei tarabe, m-am intersectat cu o mama care-si ducea fetita de mana prin "lacul" creat in Bucuresti. Si fetita a intrebat-o pe mama ei de ce cumpara oamenii lucrurile alea, mama ei i-a zis ca pentru ziua indragostitilor, la care fetita a dat urmatoarea replica: "Da' de ce? Ca jucariile nu sunt pentru oameni mari, sunt pentru copii".

Nu pot sa-ti spun decat ca mi s-a ivit un zambet pe fata si ca m-a pus pe ganduri. E frumos sa faci surprize celui drag, dar mi se pare mai frumos sa faci asta in mod neasteptat, si nu cand media urla ca e ziua indragostitilor. Mi se pare chiar hilar. Adica cum, in restul zilelor, indragostitii nu sunt indragostiti? Eu cred ca e bine bine sa fim oameni, sa fim spontani, sa fim sensibili. :)
Sebi a spus…
Comerciantii marunti se agata de orice ca sa mai faca un ban, adevar ca nu cred ca ar sta in strada in frig daca ar putea avea acces la un job bine platit. Asa este sa incercam sa fim mai iubareti si nu neaparat de Valentine's Day.

Postări populare de pe acest blog

:))

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cum inmatriculezi masina