Diverse

Cat de mult ma indispune perioada asta a anului. Totul este de gri, nu este nici cald nici frig. Nu imi plac zonele astea de trecere intre anotimpuri. [cel putin asa o vad eu].

Parca toata lumea asteapta sa se mareasca ziua si sa vina VARA ca m-am saturat de zapada si mocirla. Oricum iarna este destul de nasol in Bucuresti, vara in august cand este cald si cand toata lumea este plecata in concediu este cel mai bine in acest oras.
Deja de acum incepe sa creasca traficul si sa ajungem din ce in ce mai greu la servici sau acasa. Dar mergem asa, ca urmeaza sa avem parte de semafoare mai inteligente decat astea pe care le avem acum, domn primar vrea sa puna niste senzori in asfalt sa dea niste informatii imediate despre trafic alora care dorm in sectiile de monitorizat traficul din Bucuresti. Eu cred ca nu o sa ajute foarte mult. Ma uitam astazi la preturile carburantului care a crescut alarmant de mult, o sa ajungem sa ne uitam la cei care alimenteaza la pompa ca la cine stie ce magnati, o sa mergem la pompa decat in zi de sarbatoare cand o sa ne permitem sa scoate masina la sosea. Nu stiu pana cand o sa creasca pretul, ca deja masina devine un lux.
Ma gandesc ce bine a fost anul trecut cand scazuse pretul aproape de 3 lei, parca ma ingrasam cand alimentam.

Sa fie RATB-ul solutia?

Comentarii

Corina a spus…
Toate se scumpesc in conditiile in care salariul ramane acelasi pe parcursul anului. E de cacat tara asta in care traim. E strigator la cer sa asociem zapada cu mocirla, aglomeratie,nervi. Numai in Romania se poate intampla asa ceva.
"Nu ne-am nascut in locul potrivit"

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Need For Speed World