Treceți la conținutul principal

Filme Online

Din seria: uite ca la noi se poate. Dar doar pentru cei cu viteza la net acceptabila.

Intrati va rog aici: Filme Online


Se pare ca in Romania nici nu trebuie sa te mai chinui sa dai jos un film pentru ca s-au ocupat altii de asta, au inclus si subtritrarea si Vizionare placuta. Nici nu stiu ce sa zic, incalca legile de autor sau au gasit ei vreo portita ca sa poata sa faca asta, ca parca totul este chiar pe fata. Eu am vazut 2012 pe acest site in conditii foarte bune aproape concomitent cu lansarea in Romania.

Ce sa zic decat HAI cu mai multe FILME ONLINE si la mai mult timp liber pentru vizionat filme pe net.

Comentarii

Anonim a spus…
Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj
info-delta.ro a spus…
Foarte tare! Trebuie mentionat ca site-ul este optimizat pentru Mozilla Firefox ... sau cel mai bine sa cititi F.A.Q ca sa vedeti tot filmul ok si pana la capat.
Sebi a spus…
Am observat ca si blog-ul meu se vede bine folosind Mozilla, in Internet Explorer anunmite widget-uri mi se vad deplaste. Iar poza de sus nu se vede deloc. Acum nici nu stiu ca sa-i fac sa se vada cum trebuie. As avea nevoie de ceva sfaturi.
info-delta.ro a spus…
Nu prea folosesc IE, dar cel putin la POSTARI MAI VECHI .. arata aiurea rau in IE7! In Chrome si Firefox se vede ok. Unele Template-uri nu sunt optimizate pentru IE. Decat sa cauti pe cineva sa-ti creeze un css pentru IE (asta inseamna posibil pentru fiecare IE .. 6,7,8), mai bine testezi si alte teme compatibile cu mai multe browsere.
Unknown a spus…
Eu unul cred ca iti trebuie ceva ce nu gasesti in Romania pentru a te apuca sa vizionezi filme pe net. ISP-urile noastre nu sunt in stare sa-si optimizeze lungimea de banda si probabil ca nu vor fi niciodata in stare. Ideea acelui site este ok, dar nu pentru Romania.
Sebi a spus…
Eu zic ca merge destul de bine, mai trebuie sa pui pauza pentru a se incarca, dar pe site-ul asta poti sa vezi filmele mult mai rapid, fara sa mai stati sa cauti subtritrare care se sincronizeaza cu filmul. Per total este un lucru bun pentru noi ultilizatorii.
info-delta.ro a spus…
Nu cred ca o sa reziste mult acest site! De ce? Pai mai este treaba cu drepturile de difuzare.Daca au, atunci este foarte bine!
Sebi a spus…
Eu cred ca nu au, dar si vigilente autoritatilor lasa de dorit. Nu am cautat pe site straine daca exista asa ceva. M-as mira sa gasesc ceva asemantor.
Bun site-ul, au mai aparut si site-uri mai noi pe aceasta nisa, cum ar fi http://filmehd.net
Filme online a spus…
Sunt zeci de siteuri cu filme online dar parerea mea e ca toate sunt o porcarie! Numai reclame in pop-up numai voturi prin nu stiu ce topuri ... te plictisesti pana ajungi sa vezi un film.
Ce mi-a placut a fost http://www.filmesubtitrate.info/ nu aveau reclame cand am intrat eu si se incarcau filmele mult mai repede decat la celelalte incarcat. Dar totusi raman la ideea ca mai bine il vezi in cinema decat sa stai sa pierzi vremea pe un film care se vede de tot ....
un site tare cu filme online gratis cu subtitrare in limba romana e http://filme-online-gratis.com
poti incerca si vezifilme.org sau topfilmeonline.net, sunt cu zecile acum site-urile de filme online

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!