Liber pe net

Un prim pas spre libertatea gandurilor.

----------------------------------------------

----------------------------------------

@liberpenet

Dacia Duster - in actiune

8 comentarii:

 1. info-delta.ro spunea...
   

  Nu aduce 100% cu conceptul initial, dar arata ok.

 2. Sebi spunea...
   

  Asa este, sa spunem ca este modificata pentru curse. Ce mi se pare interesant, este faptul ca vorbim despre o masina Dacia (acum cat de Dacia o fi ea) care participa la o astfel de competie. Usor, usor sper sa uitam de Logan si sa trecem la ceva mult mai stilizat gen Sandero, care mie imi place foarte mult. Duster cu siguranta se va vinde bine iar un lucru este sigur, au bagat ceva bani in reclame.

 3. Anonim spunea...
   

  Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 4. celmaibun spunea...
   

  ne mândrim şi noi..cu numele :)

 5. Sebi spunea...
   

  Eu imi amintesc din copilarie cat de incantati erau barbatii cand vedeau un Aro 10 4X4 ca urca cine stie de povarnisi. Eu cred ca Dacia o sa scoata o masina buna apropriata foarte mult de un 4X4 veritabil. Trebuie sa mai treaca ceva ani pana o sa-si perfectioneze modelul dar este un inceput bun.

 6. Sebi spunea...
   

  Si nu cred ca trebuie sa fim carcotasi, hai sa lasam lucrurile sa inceapa macar, si sa nu improscam cu noroi intr-un proiect care cu siguranta va face bani. Eu vad numele de Duster ca fiind o alegere inspirata, parca simnti tarana cum sare de sub roti in momentul in care vrei sa urci un deal cu probleme.

  Asa ca "celmaibun" hai sa lasam lucrurile sa porneasca macar...

 7. celmaibun spunea...
   

  da' n-am zis că n-ar fi bun duster-ul. doar că ne mândrim cu numele de dacia, deşi nu mai e românesc de mult.

 8. Sebi spunea...
   

  Eu vazut am comentariu ca o ironie la numele "Duster".
  Ca ar fi "Praf".

Trimiteți un comentariu