Treceți la conținutul principal

Dacia Duster - in actiune

Comentarii

info-delta.ro a spus…
Nu aduce 100% cu conceptul initial, dar arata ok.
Sebi a spus…
Asa este, sa spunem ca este modificata pentru curse. Ce mi se pare interesant, este faptul ca vorbim despre o masina Dacia (acum cat de Dacia o fi ea) care participa la o astfel de competie. Usor, usor sper sa uitam de Logan si sa trecem la ceva mult mai stilizat gen Sandero, care mie imi place foarte mult. Duster cu siguranta se va vinde bine iar un lucru este sigur, au bagat ceva bani in reclame.
Anonim a spus…
Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj
celmaibun a spus…
ne mândrim şi noi..cu numele :)
Sebi a spus…
Eu imi amintesc din copilarie cat de incantati erau barbatii cand vedeau un Aro 10 4X4 ca urca cine stie de povarnisi. Eu cred ca Dacia o sa scoata o masina buna apropriata foarte mult de un 4X4 veritabil. Trebuie sa mai treaca ceva ani pana o sa-si perfectioneze modelul dar este un inceput bun.
Sebi a spus…
Si nu cred ca trebuie sa fim carcotasi, hai sa lasam lucrurile sa inceapa macar, si sa nu improscam cu noroi intr-un proiect care cu siguranta va face bani. Eu vad numele de Duster ca fiind o alegere inspirata, parca simnti tarana cum sare de sub roti in momentul in care vrei sa urci un deal cu probleme.

Asa ca "celmaibun" hai sa lasam lucrurile sa porneasca macar...
celmaibun a spus…
da' n-am zis că n-ar fi bun duster-ul. doar că ne mândrim cu numele de dacia, deşi nu mai e românesc de mult.
Sebi a spus…
Eu vazut am comentariu ca o ironie la numele "Duster".
Ca ar fi "Praf".

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…