Treceți la conținutul principal

E, ce timpi ati scos?

Eu am facut din Baneasa pana in Militari, 2 ore cu o viteza ametitoare de 6 km/ora.

De data asta bunul nostru primar s-a intrecut pe sine. "A reusit sa nu faca nimic". A lasat zapada sa stea nestingherita pe drumurile din Bucuresti. Cand am iesit de la servici parca eram la Predeal sau Poiana Brasov.  Bravo, domnule Oprescu macar nu uitam cum este la "munte" iarna.

zapada + aglomeratia din Bucuresti + Oprescu  =  de fapt nu este egal ci tinde spre zero infinit.

Bravo domnule Oprescu, inca un gest frumos din partea dumneavoastra. Dar, a aa, imi cer scuze era sa uit sa va multumesc pentru frumoasele ceasuri din marile intersectii bucurestene.

Inca ceva, va rog, cel din intersectia de la Lujeru s-a stricat - s-au poate nu a mers niciodata? Ma intreb si eu.

Sper ca maine sa ma pot duce la servici si s-a pot sa urc panta "abrupta" de la Podul Grand.

Comentarii

Corina a spus…
Numai bine ca astazi nu ai putut pleca deloc cu masina :))
Sebi a spus…
De plecat am plecat, dar nu am ajuns cu masina la servici.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…