Treceți la conținutul principal

E, ce timpi ati scos?

Eu am facut din Baneasa pana in Militari, 2 ore cu o viteza ametitoare de 6 km/ora.

De data asta bunul nostru primar s-a intrecut pe sine. "A reusit sa nu faca nimic". A lasat zapada sa stea nestingherita pe drumurile din Bucuresti. Cand am iesit de la servici parca eram la Predeal sau Poiana Brasov.  Bravo, domnule Oprescu macar nu uitam cum este la "munte" iarna.

zapada + aglomeratia din Bucuresti + Oprescu  =  de fapt nu este egal ci tinde spre zero infinit.

Bravo domnule Oprescu, inca un gest frumos din partea dumneavoastra. Dar, a aa, imi cer scuze era sa uit sa va multumesc pentru frumoasele ceasuri din marile intersectii bucurestene.

Inca ceva, va rog, cel din intersectia de la Lujeru s-a stricat - s-au poate nu a mers niciodata? Ma intreb si eu.

Sper ca maine sa ma pot duce la servici si s-a pot sa urc panta "abrupta" de la Podul Grand.

Comentarii

Corina a spus…
Numai bine ca astazi nu ai putut pleca deloc cu masina :))
Sebi a spus…
De plecat am plecat, dar nu am ajuns cu masina la servici.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Cum inmatriculezi masina

Zile trecute am fost si mi-am inmatriculat masina. Sa va spun drept - am ramas surprins de imbunatatirea vizibila pe care au suferit-o serviciile ofertie de stat.
O sa fac o etapizare:

* - unul trebuie sa-ti faci autentificarea RAR: mai intai iti faci o programare sunand la numarul 021 9672. Eu mi-am programat RAR-ul la 8:30. Spre surprinderea mea am intrat in hala de teste la 8:30 iar la ora 9:00 eram in drum spre taxe si impozite. S-au miscat exemplar. Aici trebuie sa platesti o taxa da autentificare de 80-90 RON cam asa. Ca acte: cartea masinii, talonul si buletinul. Si mai trebuie sa completezi o cerere pentru RAR - formularul se ia de la poarta. Tin sa specifc ca eu am ales sediul RAR din soseaua Grivita.

* - mergi la CEC unde platesti o taxa de talon - in jur de 37 RON;

* - dupa ce iti faci RAR-ul si treci pe la CEC mergi la Taxe si impozite cu urmatoarele acte: fisa de inmatriculare (aceasta fisa trebuie sa o primesti de la fostul prorietar), contractul de vanzare cumparare sa…