Treceți la conținutul principal

Totul devine Orange

In ultima vreme am fost asaltati de providerii de telefonie mobila cu o gramada de oferte. Dar se pare ca Orange a invins, i-a spart pe toti. Ascultam zilele trecute la telefon cum cei de la Vodafone incercau sa-mi ofere minute in retea si alte facilitati numai sa raman in reteua lor. Ma intreb de ce pana acum nu au vent cu aceasta oferta de fidelizare, incearca sa dreaga busuiocul in ultimul ceas :)). Mi se pare cartela Orange imbatabiala pe piata. cu vreo 5 Euro ai in jur de 700 de minute in Orange si pe care le poti folosii si international. De minute nationale nici nu mai vorbesc ca nici nu stiu cate am., sms la fel.

Nici nu se merita sa-ti faci abonament. Se pare ca in curand se va inversa liderul de piata. Vom asista la o incoronare pe drept, Orange merita.


P.S. nu lucrez la Orange si nu vreau sa fac reclama, dar sunt buni prin cea ce ofera.

Comentarii

Lulu a spus…
Nu stiu cum se face, dar in Romania, asa cum e ea, tot exista concurenta. Eu locuiesc in Franta si aici toate companiile de telefonie lucreaza la unison sa-i jecmaneasca pe oameni. Si minutele cu sutele sunt un vis, daca ai cateva zeci esti fericit.
Dan Trofin a spus…
dar orange oricum era lider !
chiat ca eu am abonament vodafone de 6-7 ani, ii sun sa vad cu ce ma oferteaza, altfel, nu se mai merita azi sa stai la abonament.
de cand cu cosmote, toti au dat inapoi si-au tb sa faca ceva altfel ii batea mar la cartela cosmoteul...
asa, ce avantaje mai am la abonament, cand pot sta cu 3-4 euroi mai putini si cu minute mult mai multe decat la abonament...
Sebi a spus…
Patrick sa te lasi greu pentru ca obtii mai mult de la Vodafone.

Lulu - sper sa nu se ajunga acolo, pentru ca acum eu vad o relaxare, astfel putem vorbii mult mai mult cu bani mult mai putini.
Anonim a spus…
sunt client Vdf de 5 ani, iar orange de vreo 3. uite ce oferta am eu la vdf pt cartela mea: 700 minute + 700 SMS-uri in retea + 70 minute nationale&internationale cu 5 euro/luna (iar daca iti cumperi cartela noua platesti 4 euro in prima luna) si sunt client vechi, nu nou. la orange clientii vechi nu beneficiaza de nicio oferta promotionala; sor`mea, care are tot cartela si-a luat o extraoptiune combina-te cu 3 prieteni si are in plus 200 minute pe luna daca fiecare din grup reincarca cu cat vor ei;
eu de oferta asta nu am auzit la orange, la cosmorte nu mai zic, deci numai vdf o are.
nu sunt asa un mare fan al telefonului, dar pt ca eu am aceste oferte mai bune decat ce ai tu la orange, m-am gandit sa iti spun, poate te ajuta:) si am si net de la vdf, pana acu merge, sa vedem de acu` inainte.
Sebi a spus…
Vodafone mereu a facut ceva mirositor ...pe clientii vechi.

Imi amintesc momentul monumental cand am primit in posta un plic aurit pe care scria Vodafone. Il desfac in graba citesc cu nerabdare si imi dau seama ca am fost facut client GOLD. Dar atat, doar am primit titulaura de client GOLD fara ceva minute in plus sau ceva facilitati dobandite. Asa ca sa nu mai vorbim cum rasplateste Vodafone clientii vechi. Au scos si ei o amarata de oferta, asta dupa multi ani de stat cu capul intre picioare si asta dupa ce a fost fortat de ofertele Orange, care nu au egal pe piata. De asta am plecat de la ei, si nu cred ca or sa mai vada ceva bani din buzunarul meu.
info-delta.ro a spus…
Oferta "negociata" de curand la Vodafone: 400 minute in retea (inclusiv Romtelefon)+ 400 sms + 60 minute nationale + 30 minute in retea (bonus loialitate)la 5.95 euro/luna tva inclus.
Anonim a spus…
Foarte mult spam pe orange! Şi plus că nu prea vor să le dezactiveze foarte uşor!
Sebi a spus…
Inca nu am luat contact cu spam-ul de la Orange, ai Yiedie cred ca te referi la sms-urile nedorite?

Info-delta m-as bucura si m-ar mirea sa aflu ca negocierea a plecat de la un telefon al celor de la Vodafone. Eu cred ca ai sunat tu si le-ai zis ca pleci, iar ei au scos ofertele de sub masa, cea ce nu mi se pare corect. "Daca merge merge, iar atunci cand nu mai merge hai ca o dregem noi" nu mi se pare o politica sanatoasa a providerilor de telefonie. Dar cum zicea Lulu se pare ca pe la noi este inca bine...sau nu u.. ?
info-delta.ro a spus…
Negocierea a plecat ca urmare a dorintei mele de a pleca de la ei. Si ceea ce mi-au oferit reprezinta a 2-a oferta a lor. Prima oferta "scoasa de sub masa" suna cam asa: 400 minute in retea + 30 bonus loialitate+ 50 minute nationale la pretul de ..... 6.99 euro/luna cu tva inclus. Dupa ce am refuzat oferta lor pt ca pe orange era ceva similar dar la pret mai mic, au scos din joben cea de-a 2-a oferta magica!
Sebi a spus…
Da, pai cu astia nu merge altfel. Ce este bine, ca acum, cand aud cuvantul Orange, se panicheaza un pic. :)) si scot ceva mai bun pe masa.
Anonim a spus…
Am avut neplacerea sa cumpar un leptop la care Orange mi-a oferit un modem gratuit pt. internet mobil. In reclama suna tare bine. Tiapa mare! Nu functioneaza decat in zonele urbane mari, in rest foarte slab spre prost de tot. M-au mintit ca abonamentul e de doi ani si dupa expirare termenului constat ca e de fapt de trei ani. Am acum NetMobil fara abonament la Vodafone si e mult mai bun, nu grozav dar mult mai bun. Incarc cartela doar cand am nevoie(plec undeva), in rest nu ma costa nimic. La Orange am platit degeaba peste 1800 de RON si va trebui sa mai platesc inca vreo 500 RON pana la expirarea abonamentului. Am fost si la cei de la protectia consumatorului, dar nici nu te baga in seama. Nu mai semnati contracte fara sa le cititi, chiar daca acest lucru va ia mult timp.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!