Treceți la conținutul principal

Top Gear in Romania - si bune si rele

Cu riscul sa plictisesc, am postat totusi filmuletele de mai jos care mi se par foarte reusite.
Cei trei de la Top Gear dupa cum poate stiti sunt destul de dezlegati la gura si nu se feresc sa spuna lucrurile pe nume. E acum am ramas incantat sa vad cum lauda Transfagarasanul nostru. Transfagarasan, care adevarat, este o opera de arta, noroc cu nebunia celor din inainte de '90 care au reusit sa faca un drum in locurile acelea.
Mai greu cu intretinerea lui, dar macar avem ce sa restauram.

Va rog urmari filmuletul, asta daca nu l-ati vazut, are substanta. - Top Gear in Romania

Sunt foarte gelos pe cei trei pentru ca pot sa se distreze in felul asta.

Mai jos este partea de inceput a calatoriei lor in Romania, unde se forteaza nota un pic si incept sa arate partea pitoreasca a Romaniei. Interesant este de vazut cum acesti ziaristi au reusit sa mearga cu mare viteza prin tunelurile Casei Poporului. Oricum au avut pile grase daca i-au lasat sa tureze motoarele prin acele subsoluri.
Partea asta nu mi-a placut pentru ca au intrat cu usurinta, cel putin asa pare din exterior. Ziaristii nostri de ce nu au incercat acest lucru? Mi se pare ca ne-a pus intr-o umbra proasta. Dar se poate cand ai in fata o tara mica si portari sau administratori fara coaie tari.

Inceputul calatoriei lor prin Romania:


Top Gear in Bucuresti si plimbarea prin Casa Poporului

Comentarii

info-delta.ro a spus…
Din punctul meu de vedere, acest episod al celor de la Top Gear a facut o reclama excelenta Romaniei.
Sebi a spus…
Mi s-a parut un pic deplasat pentru ca avem si noi o cladire emblematica cum este Casa Poporului si ei au reusit sa faca curse si sa testeze decibelii prin ea. Este exact ca si cum eu te-as invita la mine acasa si apoi tu te apuci sa cauti prin cutia de bijuterii din sifoner cu nonsalanta si sa-mi numeri banii de prin sertare.

Dar per total ai dreptate, emisiunea ne-a facut reclama, pentru ca un om intreg la cap isi da seama ca o sosea ca Transfagarasanul nu poate fi facuta cu caruta trasa de cai.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!