Treceți la conținutul principal

Top Gear in Romania - si bune si rele

Cu riscul sa plictisesc, am postat totusi filmuletele de mai jos care mi se par foarte reusite.
Cei trei de la Top Gear dupa cum poate stiti sunt destul de dezlegati la gura si nu se feresc sa spuna lucrurile pe nume. E acum am ramas incantat sa vad cum lauda Transfagarasanul nostru. Transfagarasan, care adevarat, este o opera de arta, noroc cu nebunia celor din inainte de '90 care au reusit sa faca un drum in locurile acelea.
Mai greu cu intretinerea lui, dar macar avem ce sa restauram.

Va rog urmari filmuletul, asta daca nu l-ati vazut, are substanta. - Top Gear in Romania

Sunt foarte gelos pe cei trei pentru ca pot sa se distreze in felul asta.

Mai jos este partea de inceput a calatoriei lor in Romania, unde se forteaza nota un pic si incept sa arate partea pitoreasca a Romaniei. Interesant este de vazut cum acesti ziaristi au reusit sa mearga cu mare viteza prin tunelurile Casei Poporului. Oricum au avut pile grase daca i-au lasat sa tureze motoarele prin acele subsoluri.
Partea asta nu mi-a placut pentru ca au intrat cu usurinta, cel putin asa pare din exterior. Ziaristii nostri de ce nu au incercat acest lucru? Mi se pare ca ne-a pus intr-o umbra proasta. Dar se poate cand ai in fata o tara mica si portari sau administratori fara coaie tari.

Inceputul calatoriei lor prin Romania:


Top Gear in Bucuresti si plimbarea prin Casa Poporului

Comentarii

info-delta.ro a spus…
Din punctul meu de vedere, acest episod al celor de la Top Gear a facut o reclama excelenta Romaniei.
Sebi a spus…
Mi s-a parut un pic deplasat pentru ca avem si noi o cladire emblematica cum este Casa Poporului si ei au reusit sa faca curse si sa testeze decibelii prin ea. Este exact ca si cum eu te-as invita la mine acasa si apoi tu te apuci sa cauti prin cutia de bijuterii din sifoner cu nonsalanta si sa-mi numeri banii de prin sertare.

Dar per total ai dreptate, emisiunea ne-a facut reclama, pentru ca un om intreg la cap isi da seama ca o sosea ca Transfagarasanul nu poate fi facuta cu caruta trasa de cai.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…