Top Gear in Romania - si bune si rele

Cu riscul sa plictisesc, am postat totusi filmuletele de mai jos care mi se par foarte reusite.
Cei trei de la Top Gear dupa cum poate stiti sunt destul de dezlegati la gura si nu se feresc sa spuna lucrurile pe nume. E acum am ramas incantat sa vad cum lauda Transfagarasanul nostru. Transfagarasan, care adevarat, este o opera de arta, noroc cu nebunia celor din inainte de '90 care au reusit sa faca un drum in locurile acelea.
Mai greu cu intretinerea lui, dar macar avem ce sa restauram.

Va rog urmari filmuletul, asta daca nu l-ati vazut, are substanta. - Top Gear in Romania

Sunt foarte gelos pe cei trei pentru ca pot sa se distreze in felul asta.

Mai jos este partea de inceput a calatoriei lor in Romania, unde se forteaza nota un pic si incept sa arate partea pitoreasca a Romaniei. Interesant este de vazut cum acesti ziaristi au reusit sa mearga cu mare viteza prin tunelurile Casei Poporului. Oricum au avut pile grase daca i-au lasat sa tureze motoarele prin acele subsoluri.
Partea asta nu mi-a placut pentru ca au intrat cu usurinta, cel putin asa pare din exterior. Ziaristii nostri de ce nu au incercat acest lucru? Mi se pare ca ne-a pus intr-o umbra proasta. Dar se poate cand ai in fata o tara mica si portari sau administratori fara coaie tari.

Inceputul calatoriei lor prin Romania:


Top Gear in Bucuresti si plimbarea prin Casa Poporului

Comentarii

info-delta.ro a spus…
Din punctul meu de vedere, acest episod al celor de la Top Gear a facut o reclama excelenta Romaniei.
Sebi a spus…
Mi s-a parut un pic deplasat pentru ca avem si noi o cladire emblematica cum este Casa Poporului si ei au reusit sa faca curse si sa testeze decibelii prin ea. Este exact ca si cum eu te-as invita la mine acasa si apoi tu te apuci sa cauti prin cutia de bijuterii din sifoner cu nonsalanta si sa-mi numeri banii de prin sertare.

Dar per total ai dreptate, emisiunea ne-a facut reclama, pentru ca un om intreg la cap isi da seama ca o sosea ca Transfagarasanul nu poate fi facuta cu caruta trasa de cai.

Postări populare de pe acest blog

Need For Speed World

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?