Treceți la conținutul principal

OPRITI MACELARITUL FOCILOR


Asa vorbeste foca din stanga:
"
ESTI MANDRU CA ESTI OM ??!!

Norvegia si Canada au un nou gen de turism. Omoara pui de foca!!!! Ei numesc asta "vanatoare" si e un sport.

Tu numesti asta SPORT??

Este acesta un SPORTIV ???
De CE?
Esti SINGURA noastra speranta !!!

Te rugam opreste asta. Acest barbarism nu ar trebui sa fie posibil in societatea noastra!
Nu ne intoarce spatele, suntem fara aparare, nu avem arme, te rugam sa ne ajuti..!!!
Stiu ca aceste imagini iti par dureroase, dar noi simtim durerea ...! Suntem macelarite de oameni nemilosi si asta se intampla CHIAR ACUM .....!!!
Ce ii da dreptul sa ne omoare. Cine e el sa decida asupra vietii si a mortii.
Ce fel de sport este acesta..?? Nu am facut rau nimanui....!! Doar inotam pe aici, acum sunt moarta..!!

Te rog sa ne ajuti, pe mine si pe prietenii mei...!!!
Poti ignora aceste imagini...?? Sa taci si sa nu faci nimik te face vinovat...!!!
Te rugam ajuta-ne...!!
Te rugam nu ne lasa singure...!!

OPRITI MACELARITUL FOCILOR
"

Am primti un mail prin care oameni apropriati ne roaga sa dam mai departe mesajul.

Asta este modul meu de a da mai departe mesajul. Am facut acest articol. Cred ca mai exista articolul asta de nenumarate ori pe net, dar nu strica inca unul. :)

Lasati animalele nevinovate in pace!

Comentarii

Corina a spus…
Trebuie sa fi o canalie si un mizerabil sa faci asa ceva. Nu ai scuze pentru asa ceva. As prefera sa mor de foame decat sa am un astfel de job. Si la noi in Romania, exista niste vanatori celebri, gen Nastase, Tiriac si multi altii, care fac ravagii prin padurile noastre. Rusine Rusine. Rusine si pentru toata media din Romania pentru ca le acorda toata atentia.
Bobo a spus…
Nu accept vanatoarea decat pentru supravietuire si asta pe vremuri. Astazi cand avem atatea alte variante nu se mai justifica deloc. Mi se pare imposibil sa te uiti la un animal, mai ales la puiul acesta de foca si sa-i curmi viata. Istoria si ceea ce s-a intamplat pana acum ne arata ca e firesc dar nu cred. Mi-am adus aminte de un tricou alb si vechi pe care il am de multi ani cu un pui de foca exact ca asta al tau. Nu stiu ce putem face noi concret dar cred ca orice e bine venit pentru oprirea unor astfel de barbarii.
Sebi a spus…
Sunt barbarii, nici eu nu sunt de acord cu vanatul pentru comercializare. Dar astazi sunt foarte multi oameni care se cred virili cand vin de la vanatoare incarcati cu trofee.
Sa speram ca oamenii or sa uite de instintele de homosapiens si sa incerce sa protejeze animale pe cale de disparitie.
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Postări populare de pe acest blog

Cand ai noroc

Cat noroc am avut aseara in meciul cu Sevilia. E acum nu avem ce sa mai zicem, am avut noroc de un arbitru bun, am avut noroc ca nu am luat gol la cele doua bari din prima repriza. Si cel mai important am avut noroc si am primit un gol cadou. Un gol superb de altfel, un atacant cu greu reusea asa un gol. Jos palaria in fata Unirii Urziceni. Bravo Dan Petrescu! Bravo Meme! Cand ai noroc nimic nu te poate atinge!

:))

Se duce un homosexual la doctor: - dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta? - Da baiete....bei 1l lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, portie de iahnie cu doua beri reci si la sfarsit dai pe gat o cana cu iaurt ! - Si o sa-mi treaca domn doctor? - Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curul !

La tara vin colindatori

Atunci cand vi de la Bucuresti la tara la parinti lucrurile se schimba. Timpul se dilata si din primul minut iti dai seama ca ai timp si incepi sa te gandesti ca sa faci cu el. In aceasta perioda este Craciunul. Spre surprinderea mea inca vin din sat copii sa colinde. Acesti copii au bun simt si se bucura de banii primiti in urma colindului. Foarte frumos si ma bucur ca inca avem parte de asa ceva.  Hai sa avem un Craciun Fericit!