Treceți la conținutul principal

OPRITI MACELARITUL FOCILOR


Asa vorbeste foca din stanga:
"
ESTI MANDRU CA ESTI OM ??!!

Norvegia si Canada au un nou gen de turism. Omoara pui de foca!!!! Ei numesc asta "vanatoare" si e un sport.

Tu numesti asta SPORT??

Este acesta un SPORTIV ???
De CE?
Esti SINGURA noastra speranta !!!

Te rugam opreste asta. Acest barbarism nu ar trebui sa fie posibil in societatea noastra!
Nu ne intoarce spatele, suntem fara aparare, nu avem arme, te rugam sa ne ajuti..!!!
Stiu ca aceste imagini iti par dureroase, dar noi simtim durerea ...! Suntem macelarite de oameni nemilosi si asta se intampla CHIAR ACUM .....!!!
Ce ii da dreptul sa ne omoare. Cine e el sa decida asupra vietii si a mortii.
Ce fel de sport este acesta..?? Nu am facut rau nimanui....!! Doar inotam pe aici, acum sunt moarta..!!

Te rog sa ne ajuti, pe mine si pe prietenii mei...!!!
Poti ignora aceste imagini...?? Sa taci si sa nu faci nimik te face vinovat...!!!
Te rugam ajuta-ne...!!
Te rugam nu ne lasa singure...!!

OPRITI MACELARITUL FOCILOR
"

Am primti un mail prin care oameni apropriati ne roaga sa dam mai departe mesajul.

Asta este modul meu de a da mai departe mesajul. Am facut acest articol. Cred ca mai exista articolul asta de nenumarate ori pe net, dar nu strica inca unul. :)

Lasati animalele nevinovate in pace!

Comentarii

Corina a spus…
Trebuie sa fi o canalie si un mizerabil sa faci asa ceva. Nu ai scuze pentru asa ceva. As prefera sa mor de foame decat sa am un astfel de job. Si la noi in Romania, exista niste vanatori celebri, gen Nastase, Tiriac si multi altii, care fac ravagii prin padurile noastre. Rusine Rusine. Rusine si pentru toata media din Romania pentru ca le acorda toata atentia.
Bobo a spus…
Nu accept vanatoarea decat pentru supravietuire si asta pe vremuri. Astazi cand avem atatea alte variante nu se mai justifica deloc. Mi se pare imposibil sa te uiti la un animal, mai ales la puiul acesta de foca si sa-i curmi viata. Istoria si ceea ce s-a intamplat pana acum ne arata ca e firesc dar nu cred. Mi-am adus aminte de un tricou alb si vechi pe care il am de multi ani cu un pui de foca exact ca asta al tau. Nu stiu ce putem face noi concret dar cred ca orice e bine venit pentru oprirea unor astfel de barbarii.
Liber pe net a spus…
Sunt barbarii, nici eu nu sunt de acord cu vanatul pentru comercializare. Dar astazi sunt foarte multi oameni care se cred virili cand vin de la vanatoare incarcati cu trofee.
Sa speram ca oamenii or sa uite de instintele de homosapiens si sa incerce sa protejeze animale pe cale de disparitie.
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Postări populare de pe acest blog

Cum se reseteaza setarile de display consola Sony PS3 ?

Cred ca ca toti cei care am folosit o consolo Sony PS3 ne-am lovit de problema ecranului negru fara semnal video catre televizor. Eu in momentul in care am schimbat televizorul nu am reusit sa am semnal video pe TV pana nu am resetat setarile de display.

Procedura de resetare setari display pentru Sony PS3:
- se opreste consola: ori de la butonul din spate ori prin apasarea tastei de on/ off pana la beep.
- in momentul in care aveti consola oprita se apasa tasta on/off pana ce consola porneste si apoi la aproape 5 secunde se aude un beep;
- apoi se reporneste consola si setarile de display acum sunt resetate.

Sper sa ca indicatiile de mai sus sa va ajute.

Need For Speed World

Need For Speed World cred este primul joc gratuit al celor de la EA GAMES. Iti faci cont download-ezi jocul client si este gata de cursa. Ce imi place pentru ca toate salvarile: profil, masina sunt salvate pe serverele EA Games. Astfel poti sa joci din mai multe locuri, PC-uri.


Need For Speed World Link


Jocul este cu mult sub grafica obisnuita NFS, dar fiind un joc gratuit poti sa spui ca este destul de reusita. Va intrebati cum au lasat cei de la EA Games un joc la liber. Este si aici o smecherie. In joc poti sa-i cumperi masini dar destul de greu, pentru ca trebuie sa urci foarte multe nivele si apoi ai acces la anumite upgrade-uri, si masini. Dar exista o portita mult mai usoara, poti sa cumperi BOOST - dar cu bani reali intrand pe site-ul EA Games. Aici m-au cam enervat, pentru ca jocul este clar facut pe platformele vechi NFS, iar daca tot au lasat acest joc la liber, trebuiau sa scaota aceste limite. Oricum un joc reusit unde poti sa te intreci cu prietenii, un mediu unde fiecar…